Kamagra

Kamagra természetes alapanyagokból készül, és elenyésző esetben van csak mellékhatása, ráadásul nagyon is hat a szükséges helyen! Kamagra hatása: miután bevette a tablettát (20, de legkésőbb 30 perc múlva) erős vérbőséget fog érezni a péniszében, ami szexuális inger hatására erekcióvá alakul át, mely egy egész estén át kitart. Így Ön akár több egymás utáni szexuális aktusra is képes lesz. Továbbá az egyes magömlések közti időt, és ezzel szexuális teljesítményét is, jelentős mértékben megnöveli.

Kamagra hatóanyaga

Kamagra ugyanúgy szildenafil-citrátot tartalmaz, ahogyan a Viagra, és a Lovegra is.

Kamagra hatása

Kamagra hatékony, és nem utolsósorban kedvező áron beszerezhető szexuális teljesítményfokozó készítmény a férfiak merevedési problémáinak kezelésére. Kamagra a férfiak erekciós zavarainak kezelésére hivatott potencianövelő készítmény. A merevedési problémákkal küszködő férfiak nem képesek a hímvessző, a szexuális érintkezéshez szükséges mértékű erekcióját elérni, illetve azt megfelelő ideig fenntartani. Kamagra az úgynevezett 5. típusú foszfodieszteráz-gátlók termékcsaládjának tagja. Kamagra – a szexuális izgalom során – a hímvessző ereinek simaizomzatát elernyesztve, a barlangos testbe beáramló vér mennyiségét megnöveli, így segítve elő a kellő mértékű erekciót. Kamagra kizárólag szexuális izgalom következtében hat kedvezően a merevedés kialakulására. Ne alkalmazzon Kamagrát, ha Önnek nincs merevedési problémája.

Kamagra használata

Kamagra szokásos adagja: 50 mg. Kamagra tablettát egy órával a tervezett szexuális aktus előtt kell bevenni, egészben, kevés vízzel érdemes lenyelni. Amennyiben a Kamagra hatását túl erősnek, vagy ellenkezőleg, túl csekélynek érzi, forduljon orvosához. 24 órán belül 100 mg-nál több Kamagrát nem szabad alkalmazni. Kamagra alkalmazása során, annak hatóanyaga kizárólag szexuális ingerlés esetén segíti elő a hímvessző merevedését. Kamagra hatásának kialakulásához szükséges idő minden egyes embernél eltérő, általában fél óránál előbb nem hat, de legkésőbb egy órán belül már igen. A zsíros ételek fogyasztása nem ajánlott, mert az megnyújtja a Kamagra felszívódásának idejét, így annak hatása csak később érvényesülhet. A Kamagra szedése során nem ajánlott az egyidejűleg fogyasztott alkohol, mert az átmenetileg megakadályozhatja a hímvessző merevedését.Kamagra alkalmazása ellenére sem sikerül a megfelelő erekciót elérnie, akkor feltétlenül forduljon a kezelőorvosához. Naponta maximum egy alkalommal vehető be Kamagra. Ha a Kamagra szedése az előírttól eltérő, abban az esetben is tudni kell,hogy a 100 mg-nál nagyobb mennyiségű gyógyszer bevétele sem fokozza a Kamagra jótékony hatását, ellenben a mellékhatások számának növekedését és súlyosbodását okozhatja.

Kamagra alkalmazása előtti tudnivalók, tilos:

 • Kamagra használata, ha Ön nitrát-származékot, vagy nitrogén-monoxid-donort tartalmazó gyógyszert – például amil-nitritet – szed szív- és érrendszeri betegségei miatt. Ezeket a gyógyszereket akkor alkalmazzák, amennyiben a páciens angina pectorisban, vagyis mellkasi fájdalomban szenved. Kamagra ezeknek a gyógyszereknek a hatását nem kívánt módon fokozhatja. Feltétlenül mondja el orvosának, ha Ön ilyen gyógyszereket használ.
 • Kamagra szedése, ha Ön túlérzékeny, allergiás a szildenafil-citrátra, vagy a Kamagra egyéb összetevőire.
 • Kamagra alkalmazása, ha Önnek súlyos szív- vagy májbetegsége van.
 • Kamagra szedése, ha Önnek volt korábban szélütése, agyi stroke-ja, agyi keringési zavara, illetve szívrohama, vagy ha vérnyomása állandóan alacsony.
 • Kamagra használata, ha Ön ritkán előforduló örökletes szembetegségben szenved (ilyen például a retinitis pigmentosa).
 • Kamagra szedése, ha az Ön esetében előfordult már nem-arteritiszes elülső iszkémiás optikus neuropátia miatt fellépő látásvesztés.

Kamagra csak fokozott elővigyázatosság mellett alkalmazható, vagyis közölje kezelőorvosával, ha Önnek:

 • vörösvérsejt-rendellenességben (más néven, sarlósejtes vérszegénységben), vagy ha a fehérvérsejtek rosszindulatú daganatában (leukémiában), illetve ha myeloma multiplexben (a csontvelő rákos folyamatában) betegedett meg.
 • bármilyen, a péniszét érintő betegsége, illetve alakbeli rendellenessége van. A fenti kórfolyamatokban rendkívül körültekintően kell meghatározni a merevedési problémák kezelésére javasolt készítményeket.
 • bármilyen problémái vannak a szívével. Az ilyen esetekben a kezelőorvosának kell nagyon alaposan megvizsgálnia Önt, hogy a szíve alkalmas-e a szexuális tevékenységgel járó többletterhelés biztos elviselésére.
 • gyomorfekélye van, vagy ha vérzékenységben (például hemofíliában) szenved.
 • vese- illetve májbeteg, mert ilyen esetekben a kezelőorvosa alacsonyabb adagolást írhat elő.

Kamagra semmi esetre sem alkalmazható együtt más, az erekciós problémák kezelésére szolgáló gyógyszerekkel, illetve potencianövelőkkel! Kamagrát szigorúan tilos 18 éves kor alatti fiataloknak, illetve gyermekeknek szedni! Kamagra alkalmazása semmiképpen sem ajánlott a nők számára! Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát, vagy gyógyszerészét az aktuálisan, vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is. Kamagra használata módosíthatja egyes – leginkább az angina pectoris, a mellkasi fájdalom kezelésére alkalmazott – gyógyszerek hatásait. Sürgősségi ellátáskor feltétlenül tájékoztassa az egészségügyi személyzetet, ha Ön előzőleg Kamagrát (sildenafil-citrátot) vett be. Ha a Kamagra szedése proteázgátló szerrel – mint amilyet például a HIV okozta fertőzés kezelésére írnak fel – együtt történik, akkor az orvos a legkisebb adaggal (25 mg) történő kezelést is javasolhatja. Ezek az ún. ortosztatikus hipotenzió, a gyors felüléskor vagy felálláskor hirtelen jelentkező alacsony vérnyomás tipikus tünetei. Ezek a tünetek – a legnagyobb valószínűséggel – a Kamagra szedése utáni 4 órán belül fordultak elő. Amennyiben Ön az alfa-blokkoló gyógyszerét rendszeres napi adagban alkalmazza – mielőtt elkezdené a Kamagra szedését –, akkor e tünetek jelentkezésének valószínűsége csökken. Könnyen meglehet, hogy orvosa azt fogja majd ajánlani, hogy a Kamagra alkalmazása – kezdetben – csak 25mg-os adaggal történjen meg. Kamagra nagyon ritkán okozhat szédülést, és a látást is befolyásolhatja. Mindezért teljesen tisztában kell lennie azzal, hogy milyen hatással van Önre a Kamagra, mielőtt a volánhoz ülne vagy gépet üzemeltetne. Amennyiben Ön túlérzékeny néhány cukorra – mint amilyen például a laktóz –, forduljon a kezelőorvosához, mielőtt a Kamagra szedné.

Kamagra lehetséges mellékhatásai

Kamagra is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban csak kevés embernél jelentkeznek. Ezek a mellékhatások azonban többnyire enyhe-, vagy közepes súlyosságúaknak bizonyultak. Leggyakoribb mellékhatásként fejfájásról, illetve az arc kipirulásáról, jóval kevésbé gyakori problémaként emésztési panaszokról, szédülésről, orrdugulásról, kalapáló szívdobogásról, valamint látászavarokról (a színlátás és a fényerősség érzékelésének zavarai, homályos látás) számoltak be a vizsgálatokban résztvevő – merevedési problémákban szenvedő – férfiak. Ha a szexuális aktus alatt, vagy utána mellkasi fájdalmat érez, semmiképp se akarjon nitrát tartalmú gyógyszert bevenni, hanem azonnal forduljon orvoshoz. Kamagrát naponta több mint egy alkalommal használják, esetenként előfordulhat, hogy izomfájdalom lép fel. Kamagra piaci bevezetése óta a következő mellékhatásokat jelentették: allergiás reakciók, bőrkiütés, kötőhártya bevérzés, szemfájdalom, gyors szívverés, hányás, orrvérzés. Csupán pár esetben fordult elő hosszan tartó és esetleg fájdalmas merevedés (priapizmus), a Kamagra használata során. Azonnal értesítse kezelőorvosát amennyiben túl hosszan, 4 órát meghaladó ideig tartó merevedést észlel. Ha a Kamagra alkalmazása során a fent felsorolt mellékhatások bármelyikét észleli, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, akkor azonnal értesítse kezelőorvosát.

Kamagra a klinikai vizsgálatok tükrében

Számos, szigorúan felügyelt klinikai vizsgálat is igazolta már, hogy a Kamagra hatása a megfelelő eredménnyel jár. Más vizsgálatok pedig a Kamagra mellékhatásairól adtak számot. Az egyik kísérlet a Kamagrára adott válaszkészség időtartalmával foglalkozott. 935 erekciós problémával küszködő emberen figyelték meg – két klinikai vizsgálat során –, hogy a Kamagra hatása, illetve a placebo szedése mennyiben befolyásolja a merevedési diszfunkciójukat. Az egyik csoport Kamagrát kapott, míg a betegek másik fele placebót. A vizsgálat egyértelműen kimutatta, hogy a Kamagra statisztikailag szignifikáns mértékben javította a merevedést és a képességet a sikeres szexuális tevékenységre, a bevételt követő 25 perctől 24 óráig terjedő időszakban. Kamagra hatékonyságát 8 klinikai vizsgálat igazolta. Ezekben az esetekben olyan férfiakat vontak be a vizsgálatba, akik különböző eredetű és mértékű – enyhe, mérsékelt, illetve súlyos – merevedési problémában szenvedtek. 1683, 26 és 81 éves kor közötti páciensekről volt szó, akik különféle etnikumokba tartoztak. A klinikai vizsgálatok egyértelműen kimutatták, hogy míg a placebo kezelésen átesettek csupán 31 százaléka számolt be erekciójának javulásáról, addig a Kamagrát beszedők, 85 százalékának lett eredményesebb a merevedése. Egyforma mértékben javulásról számoltak be az enyhe – 91 százalék –, a mérsékelt – 83 százalék –, illetve a súlyos fokú – 73 százalék – merevedési zavarban szenvedők. Kamagra használata során a nemi aktusok 79 százaléka volt sikeresen befejezett, míg a kontrollcsoport esetében a közösüléseknek csak a 32 százalékát koronázta siker.

Négy klinikai vizsgálatban értékelték ki, hogy a 6 hónapon át szedett 50 mg-os Kamagra milyen mellékhatásokkal jár. Kamagra használatakor minden 100 férfi közül alig 10 számolt be az arc kipirosodásáról, bőrkiütésről, enyhe fejfájásról, illetve bármilyen allergiás reakcióról. A vizsgálati alanyok alig 5 százaléka panaszkodott orrdugulásról, kisebb emésztési zavarról, szédülésről, hányingerről, illetve átmeneti látás- vagy hallásvesztésről. Kevesebb, mint minden 100. férfi számolt be súlyosabb látás- illetve hallászavarokról, magas vagy alacsony vérnyomásról, izommerevségről, merevedési zavarokról (mint pl. spontán vagy fájdalmas erekció, priapizmus), illetve eszméletvesztésről. Ám ezekre a mellékhatásokra is inkább azok a páciensek panaszkodtak, akiknek korábban voltak már szívproblémái, illetve akik túl sok Kamagrát szedtek be. Kamagra esetében is igaz az, ami minden más gyógyszernél is igaznak bizonyult: azok, akik nagy mennyiséget vesznek be az adott készítményből mindenképpen több és erősebb mellékhatással számolhatnak.