Lovegra (női Viagra)

A potencianövelés, vágyfokozás egyre fontosabb és természetes dolog. Sajnos ma már nem csak a férfiaknál jelentkezhet potenciazavar, hanem a nőknél is. Itt nem merevedési zavarról, hanem a vágy hiányáról, a szexuális beteljesülés elmaradásáról van szó. Lovegra itthoni megjelenése előtt más országokból lehetett beszerezni a vágyfokozó szereket, ami nem volt mindig egyszerű és elérhető. Lovegra a nők számára teszi lehetővé, hogy szexuális vágyaikat fokozottabban éljék meg. A  nők számára természetes alapanyagokat tartalmazó vágyfokozó pirula, mely minden nő számára, akik a szexuális vágy hiánya miatt képtelenek a szexuális együttlét örömeit elérni. A  megjelenése előtt a nők számára igen szűkre szabottak voltak a lehetőségek a potencia növelésére. Lovegra megjelenése biztosítja és színesebbé teszi a választékot, mely alkalmassá teszi a nőket az intim kapcsolat szépségeinek, örömeinek felfedezésére. Különböző szerek, gyógyszerek, afrodiziákumok használata lehetséges manapság. Lovegra a legújabb és csak nők számára kifejlesztett vágyfokozó szer. Lovegra  tablettának minimális, egyénektől függően, enyhe mellékhatása is előfordulhat, de csak abban az esetben, ha alkalmazása helytelen vagy az előírtnál nagyobb adagot alkalmazunk. Lovegra alkalmazása során mellékhatásként jelentkezhet enyhe fokú fejfájás, arcpirosodás, szédülés, melyek enyhe lefolyásúak, nem mindenkinél jelentkezhetnek. Potencianövelés történhet Lovegra gyógyszerekkel, vágyfokozó szerekkel, de igazán a Lovegra az a megoldás, mely kizárólag nők számára lett kifejlesztve. Lovegra használata igen egyszerű, együttlét előtt 3 dl folyadékkal, 25-50 mg bevétele javasolt. Lovegra első használata alkalmával érdemes fél vagy negyed tablettával kezdeni, mely akár 55-60 %-os eredményt hoz.

Lovegra használata előtt azonban a nagy mennyiségű alkoholfogyasztás nem javasolt.

Lovegra hatását lassíthatja, ha étkezés közben vagy nagyobb mennyiségű étel elfogyasztása után alkalmazzuk. A női nemnél is létezik egy olyan fajta tünet, mely miatt a szexuális együttlét alatt elmarad a várt érzés, az orgazmus. Az elkészült vizsgálatok szerint 4 % és 24 % között van az orgazmusképtelen nők száma. A változókor után még több nőnél fordul elő. A nők 10 % – 15 %-a szexuális élete során soha nem élte át az orgazmust, 10 % – 15 % csak ritkán vagy alig jut el az orgazmusig. Mindezek ellenére az 50 %-a női nemnek rendszeresen élvezheti az együttlét örömeit. Számos, egymástól különböző okai lehetnek a női orgazmus zavar, az orgazmusképtelenség mögött. Egyik oka az alsóbbrendűség érzése, önmagunk el nem fogadása. Vannak esetek amikor még gyermekkori emlékek, molesztálások, erőszakos cselekmények folytán a szexuális együttlét nem okoz kielégülést. A párkapcsolaton belüli alárendeltség érzése, a párkapcsolati és szexuális kommunikáció hiánya. A nő az orgazmust inkább megjátssza, csak ne okozzon csalódást partnerének, ám ez a viselkedési forma még inkább vezethet az orgazmuszavar kialakulásához. Ez a megoldás azért sem vezet eredményre, mivel a parterének esélyt sem ad arra, hogy szexuális téren összehangolódjanak, úgy tudják együtt keresni a másik kedvét, örömszerzését, hogy mindkét félnek örömteli legyen az együttlét. Az orgazmus elérése óriási különbségekkel könnyebb azoknál a nőknél, akik hajlandóak a megfelelő szexuális kommunikációra, akik a normális és megszokottként fogadják el az önkielégítést, a maszturbációt. Az orgazmusig jutás nem csak közösüléssel jöhet létre. A nők többségénél az orgazmus a csikló izgatásával, simogatásával is létrejön.

A női orgazmuszavar, az anorgazmia együtt járhat a szexualitás zavarával is. A régi korokban a nőktől elvárták szexuális vágyaik eltitkolását. Ennek hatása még napjainkban is felfedezhető, sok esetben a háttérben a szigorú vallásos nevelés, gyermekkori önkielégítés büntetése, a fiúktól való tiltás. A tünet tesi okokra is visszavezethető, például a szimpatikus vagy paraszimpatikus idegrendszer károsodásával járó betegségek, érrendszeri és endokrinológiai esetek, SSRI szedése, alkoholfogyasztás, súlyos cukorbetegség, amely akadályozhatja a szexuális készenlétet, a hüvely nedvesedését, neurológiai betegségek, valamint a gyógyszerek is befolyásolhatják az orgazmushoz való eljutást, ugyanúgy, mint a férfiak esetében.

Törekedni kell, hogy eljussunk az orgazmusig? Szükségünk van az orgazmus által nyújtott érzésre? Az orgazmusra való képességet lehet fejleszteni és inkább pszichés tényezők, valamint a partnerek közötti meghitt viszony alakítása teszi lehetővé, hogy átéljük ezt az érzést. A csúcsra jutás a fizikai és a lelki élmény együtt hatása, mely a görög „argan” szóból ered, magyarra fordítva felhevülés a jelentése. Az orgazmus a szexuális együttlét csúcspontja, a legmagasabb foka, melyet a férfiaknál az ejakuláció – magömlés -, valamint a pénisz elernyedése kísér, a nőknél – az együttlét folyamán megduzzadt csikló – összehúzódásával jár. Mindkét nemnél az érzést fizikai elváltozások kísérik, heves szívverés, szaporább légvétel stb. Az orgazmus hiánya miatt a nők többsége szexológus segítségét kéri. A tanácsadás általában kétféle esetet különböztet meg. Elsődlegesen amikor a közösülés során nincs hüvelyi orgazmus, csak a csikló izgatásával tudnak eljutni a csúcsra – ez az esetek 80 %-át teszik ki, másodlagosan pedig akik egyáltalán nem érik el az orgazmust. Hányféle orgazmus létezik a nőknél? Erre pontos választ nem lehet adni, ahány nő, annyiféle módon jut el az orgazmushoz. Freud szerint a csiklón keresztül és a hüvelyen belüli orgazmust élik át a nők. A régmúlt elmélete szerint a nő csak a férfi által nyújtott szexuális aktus közben juthat el a valódi orgazmusig.

1960-ban Franciose Dolto pszichoanalízis alapján négy orgazmust különböztetett meg: a csikló, a csikló-hüvely, a hüvely és a méh részeire kiterjedőt. Az utóbbi az összes többinek az öntudatlan beteljesülése, mely Dolto szerint még néhány pillanatig tartó eszméletvesztéssel is párosul. Amikor a szexről beszélünk az agyunk rááll a cselekedet végrehajtására, úgymond felkészíti a szervezetet a megvalósításra. A testi örömszerzés hasonlítható egy másfajta fizikai tevékenységhez, például a sportoláshoz, mely szintén fizikai teljesítményt kíván, a hipofízis útján endorfin-kiválasztódás eredményez az agyban, melyet leginkább a morfiumhoz lehet hasonlítani. A kielégítő szexuális aktus kiváló stresszoldó hatású. Meg kell említenünk, hogy a női orgazmus többféle módon is létrehozható, az egyik lehetőség, amikor a csikló izgatása alkalmával jut el az orgazmusig, valamint a híres „G” pont által kifejtett izgalom hatására. Az örömszerzés két foka közül nehezen lehet megítélni, melyik örömszerzési forma a megfelelő. Általában a partnerek az összehangolódásuk folyamán ráéreznek arra, hogy a másik félnek mi a legjobb és legkellemesebb örömszerzési forrás. Erre érdemes mindig figyelmet fordítani, és az intim együttlét előtt jobb őszintén beszélni, kinek mi a legjobb módja az orgazmus eléréséhez. A tabukon túl: Bármelyik nemről beszélünk, vannak bizonyos tabuk, amikről nem, vagy csak nagyon ritkán beszélünk. Az idők változásával ezek a tabuk talán már kezdenek elmúlni, és egyre nyíltabban és természetsebben foglalkozunk a régmúlt időben még „büntetéssel járó” témákról. Itt van rögtön az erogén zóna. Erogén zóna mind két nemnél található, bár mindenkinél máshol vagy másképp lehet előcsalogatni.

A nőknél általában a végbélnyílás (anusnyílás) körül, a férfiaknál a prosztatához közeli terület az erogén zóna, sokan e terület stimulálásával érnek el az orgazmushoz. Sok nő arról számol be, hogy amióta megismerkedett a szeretkezés eme formájával, a frigiditásuk megszűnt. A segédeszköz használata (vibrátor) során szinte azonnali csúcsrajutást eredményez. A segédeszközök használata az eddig orgazmust át nem élő nő szexuális problémáját megoldhatja. Az orgazmusnak nincsenek szabályai, törvényei. A szex magán jellegű ügy és személyenként más és más. Nem lehet összehasonlítani egyik szexet a másikkal, mert kétszer nem ismétlődik meg soha. Minden együttlét, intim pillanat egyedi és megismételhetetlen. A maszturbációt, mint lehetőséget sem szabad elfelejteni. A nők egy része a szégyenérzetük miatt, vagy megalkuvásból szinte sosem élte át az orgazmus által érzett gyönyört. A legfontosabb, hogy elfogadjuk önmagunkat, testi adottságainkat, adjunk meg mindent ami lehetőségeink szerint adott ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ehhez hozzátartozik szexuális vágyaink kielégítése is. Ha partner éppen nincs, akkor segédeszközökkel is megtehetjük ezt, szégyenérzet nélkül. Ha sémára szeretnénk formálni a szexualitást, akkor mondhatnánk, hogy kontrollálni kell a szexet, hogy minél jobb és kielégítőbb orgazmust érjünk el, akár férfiról, akár nőről van szó. Időt kell szakítani egymásra, hogy minél több örömet tudjunk a másiknak okozni.

A kutatások szerint az orgazmus hiánya legtöbbször tévhitekre, valamitől való szorongástól, félelemre vezethető vissza. Nem ritka, hogy akkor is van orgazmus, ha nincs meg a vágy. Ez általában azoknál a nőknél fordul elő, akik hosszan tartó kapcsolatban élnek már régóta, és ugyanaz a partnerük. Addig amíg a partnerek nem szoktak össze, a kapcsolat elején, nehéz megítélni, hogy mikor, mennyi idő elteltével és hogyan jut el a másik az orgazmusig. Időt kell szakítani arra, hogy megismerjük a partnerünket, szexuális szokásainkat megosszuk egymással, mondjuk el bátran, őszintén, mi az ami számunkra örömet okoz.

A potencianövelés, vágyfokozás egyre fontosabb és természetes dolog. Sajnos ma már nem csak a férfiaknál jelentkezhet potenciazavar, hanem a nőknél is. Itt nem merevedési zavarról, hanem a vágy hiányáról, a szexuális beteljesülés elmaradásáról van szó. Lovegra itthoni megjelenése előtt más országokból lehetett beszerezni a vágyfokozó szereket, ami nem volt mindig egyszerű és elérhető. Lovegra a nők számára teszi lehetővé, hogy szexuális vágyaikat fokozottabban éljék meg. Lovegra a nők számára természetes alapanyagokat tartalmazó vágyfokozó pirula, mely minden nő számára, akik a szexuális vágy hiánya miatt képtelenek a szexuális együttlét örömeit elérni. Lovegra megjelenése előtt a nők számára igen szűkre szabottak voltak a lehetőségek a potencia növelésére. Lovegra megjelenése biztosítja és színesebbé teszi a választékot, mely alkalmassá teszi a nőket az intim kapcsolat szépségeinek, örömeinek felfedezésére. Különböző szerek, gyógyszerek, afrodiziákumok használata lehetséges manapság. Lovegra a legújabb és csak nők számára kifejlesztett vágyfokozó szer.

Lovegra tablettának minimális, egyénektől függően, enyhe mellékhatása is előfordulhat, de csak abban az esetben, ha alkalmazása helytelen vagy az előírtnál nagyobb adagot alkalmazunk. Lovegra, mint gyógyszer, alkalmazása során mellékhatásként jelentkezhet enyhe fokú fejfájás, arcpirosodás, szédülés, melyek enyhe lefolyásúak, nem mindenkinél jelentkezhetnek. Potencianövelés történhet Lovegra gyógyszerekkel, vágyfokozó szerekkel, de igazán a Lovegra az a megoldás, mely kizárólag nők számára lett kifejlesztve. Lovegra használata igen egyszerű, együttlét előtt 3 dl folyadékkal, 25-50 mg bevétele javasolt. Lovegra első használata alkalmával érdemes fél vagy negyed tablettával kezdeni, mely akár 55-60 %-os eredményt hoz. Lovegra tablettát naponta egy alkalommal ajánlatos igénybe venni, hatása, bár egyénenként változó, általában kb ½ – 1 óra elteltével alakul ki.

Lovegra használata előtt azonban a nagy mennyiségű alkoholfogyasztás nem javasolt. Lovegra hatását lassíthatja, ha étkezés közben vagy nagyobb mennyiségű étel elfogyasztása után alkalmazzuk. Lovegra tabletta egyes gyógyszerek hatását befolyásolhatja, hatásait módosíthatja. Lovegra szedése előtt, ha ismert szív-és érrendszeri betegség, magasvérnyomás, vagy más olyan gyógyszereket kell alkalmazni, melyek ún. Nitrogén-monoxid-donort tartalmaznak, melyet mellkasi fájdalom enyhítésére alkalmaznak a Lovegra szedése TILOS! Lovegra hatóanyaga a sziklenafil. Egy tabletta 100 mg szildenafilt tartalmaz. Lovegra alkalmazása előtt ajánlott orvos véleményét és javaslatát kérni.