Kamagra hatása

Kamagra hatása azért is a lehető legjobb, mert ez a potencianövelő kizárólag természetes alapanyagokból készül, és elenyésző esetben van csak mellékhatása! Kamagra hatása azért is a legjobb választás, mert ezt a szexuális teljesítményfokozó készítményt úgy alkották meg, hogy a Viagrához hasonló hatást érjen el, de mindezt annak ismert mellékhatásai nélkül. Amennyiben azonban Önnek nincs kedve folyamatosan a laborleletekért kórházba, majd orvoshoz járni erekciós problémájával, akkor azt javasoljuk Önnek, hogy próbálja ki, a Kamagra hatása milyen jótékony változást okoz a merevedésében. Kamagra hatása nem keverendő össze a távol-keleti csodafüvekkel, amelyek hatása a leggyakrabban teljességgel el is marad. Kamagra leginkább a Viagrához hasonlatos, azzal van egy kategóriában, mind árban, mind pedig hatásának erősségében, hiszen ahhoz hasonlóan okoz vérbőséget a péniszben. A növényi alapanyagokból készült Kamagra hatása a legideálisabb megoldás, mert így a szexuális teljesítőképessége, és ezzel együtt önbizalma is jelentős mértékben megnő majd! Kamagra hatása a Viagrához hasonlatos, amin nincs is mit csodálkozni, hiszen a hatóanyaguk is megegyezik. A legtöbb ember számára a Kamagra hatása hatékonyabb és gazdaságosabb is, mint jóval ismertebb vetélytársa. Ráadásul egységnyi Kamagra több hatóanyagot is tartalmaz, mint a Viagra, ám mégis jóval kedvezőbb az ára. Így Ön  havi szinten akár tízezreket is megspórolhat a Kamagrával! Kamagra hatása egy egész estén át intenzív marad. Kamagra alkalmazása során de legkésőbb fél óra múlva, erős vérbőséget fog érezni a hímvesszőjében, ami már kis szexuális inger hatására is, korábban nem tapasztalt merevedéssé alakul át. Egész estés intenzív erekciót fog így tapasztalni, és több egymás utáni szexuális aktusra is alkalmas lesz. Kamagra hatása az egyes ejakulációk közti időt jelentős mértékben megnöveli.

Kamagra hatása

Kamagra hatása a férfiak merevedési zavarainak kezelésére szolgál. Az erekciós problémákkal küszködő férfiak nem képesek a hímvessző, a szexuális érintkezéshez szükséges mértékű merevedését elérni, illetve azt fenntartani. Kamagra az ún. 5. típusú foszfodieszteráz-gátlók termékcsaládjának tagja. Kamagra hatása a szexuális izgalom során, a pénisz ereinek simaizomzatát elernyesztve, a barlangos testbe beáramló vér mennyiségét megnöveli, így segítve elő a kellő mértékű erekciót. Kamagra hatása kizárólag csak szexuális izgalom következtében hat jótékonyan a merevedés kialakulására. Ne használjon Kamagrát, ha Önnek nincs erekciós problémája. Természetesen a Kamagra szedése nem ajánlott a nők számára sem.

Kamagra hatása: a szexuális teljesítményfokozó készítmény alkalmazása

Kamagra alkalmazása során, annak szokásos adagja: 50 mg. Kamagra hatása: körülbelül egy órával a tervezett szexuális aktus előtt érdemes bevenni. Az egész tablettát kevés vízzel kell lenyelni. Kamagra hatása túl erősnek bizonyul, vagy épp túl csekélynek érzi azt, akkor forduljon a kezelőorvosához vagy a gyógyszerészéhez. Egy napon, azaz 24 órán belül 100 mg Kamagránál többet nem szabad bevenni. Kamagra hatása nem mindenkinél azonos idő alatt alakul ki, van akinél már fél óra alatt, de másoknál csak egy óra elteltével. Kamagra használata során előfordulhat, hogy a bőséges étkezés alkalmával beszedett tabletta hatása valamivel hosszabb idő elteltével jelentkezik csak. Épp ezért nem ajánlott a zsíros ételek fogyasztása a Kamagra használata előtt, alatt és közvetlenül utána, mert az megnyújtja a szexuális teljesítménynövelő szer felszívódásának az idejét. Kamagra szedése során különösen nem ajánlott az alkoholfogyasztás, mert a szeszes ital – átmenetileg – akadályozhatja a hímvessző erekciójának kialakulását. Kamagra hatása akkor lehet csak a maximális, ha nem fogyaszt nagy mennyiségű alkoholt a potencianövelő készítmény szedése során. Abban a rendkívül ritka esetben, ha a Kamagra hatása ellenére sem sikerül a megfelelő merevedést elérnie, akkor feltétlenül forduljon az orvosához. Kamagra alkalmazása esetén naponta legfeljebb egy alkalommal vehető be a szexuális teljesítményfokozó gyógyszer. Amennyiben a Kamagra használata a betegtájékoztatóban előírttól eltérő, akkor abban az esetben is tudni kell, hogy 100 mg-nál nagyobb mennyiségű potencianövelő szer bevétele nem fokozza a Kamagra jótékony hatását, ellenben a mellékhatások számának jelentős megnövekedését és súlyosbodását okozhatja.

Kamagra lehetséges mellékhatásai

Kamagra hatása során, ahogyan minden más gyógyszer esetében, úgy a Kamagra is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban csak kevés embernél jelentkeznek. Ezen mellékhatások ráadásul többnyire enyhe-, vagy közepes súlyosságúaknak bizonyultak csak. A kutatóorvosok által felügyelt klinikai vizsgálatok során a leggyakoribb mellékhatásként a fejfájás, illetve az arc kipirulása, és jóval kevésbé gyakori problémaként az emésztési panaszok, a szédülés, az orrdugulás, a kalapáló szívdobogás, valamint a látászavarok (a színlátás és a fényerősség érzékelésének zavarai, homályos látás) szerepelt a vizsgálatokban résztvevő – merevedési zavarokban szenvedő – férfiak beszámolóiban. Amennyiben szex közben, vagy utána szorító és erős mellkasi fájdalmat érez, semmiképp se szedjen be nitrát tartalmú gyógyszert, hanem azonnal forduljon a kezelőorvosához. Kamagra hatása lehet az is– amennyiben a szexuális teljesítményfokozó készítményt naponta több mint egy alkalommal használják –, hogy esetenként izomfájdalmak léphetnek fel. Kamagra hatása során még a következő mellékhatások kialakulását jelentették a kezelőorvosok: allergiás reakciók, bőrkiütés, kötőhártya bevérzés, szemfájdalom, gyors szívverés, hányás, orrvérzés. Ritka esetben az egyik, vagy mindkét szemet érintő részleges, hirtelen kialakuló, átmeneti, még ritkábban állandó látáscsökkenést, illetve látásvesztést szenvedtek el egyes Kamagra-használók. Elenyésző számban számoltak be hirtelen kialakuló halláscsökkenésről, illetve süketségről. Csak pár esetben fordult elő hosszan tartó és fájdalmas merevedés – vagyis priapizmus – a Kamagra alkalmazása során. Azonnal értesítse a kezelőorvosát ha túl hosszan, vagyis 4 órát meghaladó ideig tartó erekciót észlel. Olyan férfiak, akiknek szívproblémái voltak, de ennek ellenére mégis szedtek Kamagrát, a következő események történtek meg a Kamagra szedése során: magas vérnyomás, alacsony vérnyomás, ájulás, szabálytalan szívverés, mellkasi fájdalom, szívroham, vagy az agyi vérellátás részleges, átmeneti csökkenése. Ezekről a súlyos esetekről nem lehet egyértelműen megállapítani, hogy közvetlenül a Kamagra hatásának tulajdoníthatók-e, vagy a már meglévő szívproblémák vezettek a súlyos állapot kialakulásához. Kamagra hatása alatt, ha a fent felsorolt mellékhatások bármelyikét is észleli magán, és úgy érzi, hogy ezek a tünetek súlyossá válnak, vagy ha a betegtájékoztatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb más tüneteket is észlel magán, akkor ebben az esetben kérjük, hogy azonnal értesítse a kezelőorvosát vagy a gyógyszerészét.

Kamagra hatása a klinikai vizsgálatok tükrében

Több klinikai vizsgálat – melyet kutatók és orvosok szigorúan ellenőriztek – is igazolta már, hogy a Kamagra hatása a kívánt eredménnyel jár, vagyis jótékonyan hat a férfiak merevedési zavaraira. Számos orvosi vizsgálat pedig felderítette a Kamagra mellékhatásait is. A kutatások egyike a Kamagrára adott válaszkészség időtartalmát vette górcső alá. 935 merevedési zavarral küszködő férfin figyelték meg – két klinikai vizsgálatban –, hogy a Kamagra hatása, illetve a placebo készítmény használata mennyiben befolyásolja az erekciós problémájukat. Amíg a vizsgálatba bevont személyek egyik fele Kamagrát kapott, addig a betegek másik felét placebo szerrel kezelték. A vizsgálat egyértelműen kimutatta, hogy Kamagra hatása statisztikailag szignifikáns mértékben javította a merevedést, és a képességet a sikeres szexuális aktusra, a Kamagra beszedését követő 25 perctől 24 óráig terjedő időszakban. Kamagra hatása bizonyosságát nyolc klinikai kutatás igazolta. Ezekben a vizsgálatokba olyan férfiakat vontak be, akik különböző eredetű és mértékű – enyhe, mérsékelt, illetve súlyos – erekciós zavarban szenvedtek. 1683, 26 és 81 éves kor közötti betegről volt szó, akik különböző etnikumokba tartoztak. A szigorúan ellenőrzött klinikai vizsgálatok egyértelműen kimutatták, hogy míg a placebo szerrel kezelt férfiaknak csupán 31 százaléka számolt be merevedésének javulásáról, addig azok, akik Kamagrát kaptak, 85 százalékuk számolt be eredményesebb erekcióról. Egyazon módon javulásról számoltak be az enyhe – 91 százalék –, a mérsékelt – 83 százalék –, illetve a súlyos fokú – 73 százalék – merevedési problémákban szenvedők. (A placebo csoportnál a „javulás” sokkal kisebb mértékű volt: az enyhe 41 százalék, a mérsékelt 38 százalék, míg a súlyos erekciós zavarban szenvedőknél csupán 21 százalékos volt a javulás.) Kamagra hatása esetében a nemi aktusok 79 százaléka volt sikeresen befejezett, míg a kontrollcsoportnál a közösüléseknek csak a 32 százalékát koronázta siker.