Levitra

A szexualitás, a nemi vonzalom az ember természetéből fakadóan egy természetes emberi viselkedés, mely tartalmasabbá, érdekesebbé és nem utolsó sorban élvezetessé teszi két ember közötti szexuális vonzódást, kapcsolatot. Rohanó világunkban teljesítmény-centrikusan élünk, az élet területén, így az intim szférában is megpróbálunk versenyezni, teljesítményünket a maximumra hozni, tökéletes teljesítést nyújtani. Ez mind fizikailag, mind lelkileg megerőltető és igencsak igénybe veszi szervezetünket. Levitra lehetőséget nyújt arra, hogy a merevedés elég ideig tartson és megfelelő keménységű legyen. A merevedési zavar első jeleit a férfiak túlnyomó része nem igen veszi észre, vagy nem tulajdonít fontos szerepet neki. Azonban a potencia zavar gyakori jelentkezése esetén már megjelenik a félelem, hogy a partnerrel szembeni elvárásokat nem képesek teljesíteni. Az erekció nem kor függő.

Levitra filmtabletta 20 mg vardenafilt, magnézium sztearát, vízmentes kolloid makrogol 400, kroszpovidon, mikrokristályos cellulóz, hipromellóz, titán-dioxid (E171), szilícium-dioxidot, sárga vas-oxid (E1729, vörös vas-oxid (E172) hatóanyagot tartalmaz. Intim együttlét során, az ingerlés hatására a férfi hímvessző keménnyé, merevvé válik. Ebben az állapotban, melyet erekciónak hívunk, képes a nemi együttlét alatt a megfelelő örömöt szerezni partnerének és önmagának is. Az idegi, pszichés és hormonális változások együttese, valamint a vérrel ellátott erek, váltják ki ezt az állapotot, biztosítják a megfelelő működést. Az aktus végén, a magömlést követően és a nemi inger hatásának megszűnése után a hímvessző vénájából a vér eltávozik, a nyomás ezáltal csökken, az erekció megszűnik. Levitra szedése alkalmával előfordulhat látásromlást, szédüléses panaszt okozhat, ezért, ha szedjük, ne végezzünk olyan munkát, melynek elvégzésénél hátráltatnak ezek a tünetek. (gépjárművezetés). Nagyon ritka esetben izommerevség, ájulás, fájdalmas erekció, gégeduzzanat, részleges amnézia, görcsös fájdalmak. Levitra a merevedési zavar ellen a Levitrát ajánljuk..

Levitra használata nem ajánlott

  • aki a Levitra összetételét képező anyagokra vagy a vardenafilra túlérzékeny. Ilyen tünet lehet bőrpír, kiütés, viszketés, légzészavar,
  • nitrát-tartalmú gyógyszerek szedése esetén

A cukorbetegségben szenvedő férfiak mintegy 35-75 %-nál fordul elő a merevedési zavar valamely formája. Az ő esetükben a tünet jóval előbb, (10 – 15 évvel) fiatalabb korban jelentkezik, mint azoknál a férfiaknál, akik nem szenvednek ebben a betegségben. Levitra szedése előtt mindenképpen jelezze orvosának vagy gyógyszerészének, ha bármilyen gyógyszert szed vagy szedett.

Mi az oka a diabéteszes férfibetegek merevedési zavarának?

A diabéteszes férfiknál jelentkező potenciazavar oka nagyon sok rétű, az idegrendszert, izomműködést ért szervi elváltozásokkal hozható összefüggésbe. Ez a fajta betegség nagyban károsíthatja azokat a vérellátó szerveket (ereket, idegeket) amelyek kifejezetten felelősnek módhatók az erekció beállásához. Így hiába van meg a szexuális vágy vagy a férfi hormonok megfelelő működése, előfordulhat, hogy mégsem képes a megfelelő merevedésre. A merevedési probléma nem csak a szenvedő félnek, de párkapcsolatában is okozhat frusztrációt, ezért indokolt szakember segítségét kérni. A férfiak fokozottabban ódzkodnak attól, hogy ha kényes jellegű, potenciális teljesítőképességükkel kapcsolatos a problémájuk, azt eltitkolják, nem beszélnek róla, mint hogy segítséget kérjenek. Pedig sok esetben más, komolyabb betegség, elváltozás húzódhat meg emögött a tünet mögött.

Levitra használatát az alábbi betegségben szenvedők mellőzzék

Elégtelen szív-vagy májbetegség, vesebetegség vagy művese kezelésre szorul, szívroham, szélütés, alacsony vérnyomás, egyes szembetegség esetében (sorvadásos), látóideg elégtelen vérellátásából eredő károsodás. Ezekben az esetekben javasolt kezelőorvosának tanácsát kikérni.

A Levitra, nem alkalmazható, ha a felsorolt tartalmú gyógyszereket szedi

  • nitrát,
  • ritonavirt vagy indinavirt, (HIV elleni gyógyszerek)
  • ketokonozolt vagy itrakonazolt, (gombaellenes gyógyszerek)
  • erytromicyn, klaritromycin (makrolid antibiotikum)
  • afla-blokkolók,
  • hypertónia (magas vérnyomás) a prosztata jóindulatú megbetegedése esetén alkalmazott gyógyszeres terápia.

Férfiklimax

A köztudatban úgy él, hogy csak a női nemnél létezik klimax. Ez bizony nem így van, mert férfiak esetében is vannak klimaxra utaló tünetek. Ezt a változást a hormonháztartás változása okozza. A tesztoszteron termelődése az évek múlásával fokozatosan csökken, az 50. év körül a szint lecsökken, alacsony lesz, mely egyedi panaszokat okozhat. Viszont a férfiaknál ez a változó kor nem jár olyan szélsőséges tünetekkel, mint a hölgyeknél. A hormonváltozás a szexuális vonzódás és a merevedési képesség csökkenésével jár. Megnőhet a merevedéshez szükséges idő, érdektelenebbé válik a szexuális együttlét. Levitra-t be lehet venni étkezés közben, de anélkül is, de kerülendő a nehéz és zsíros ételek fogyasztása, mert ezek késleltethetik a hatást. Levitra-t szedő kerülje a grapfruit lé és az alkoholfogyasztást, mert megváltoztathatja, esetlegesen ronthatja is az erekciót. Levitra 5 mg-os, 10 mg-os és 20 mg-os hatóanyag tartalommal, 2, 4, 8 és 12 darabos kiszereléssel került forgalomba, előállítója a német Bayer HealthCare AG. A tesztoszteron kihatással van a férfiak nemi teljesítőképességére, a férfiak viselkedésére is. Előfordulhat alvászavar, csökken a szellemi és fizikai terhelhetőség, figyelmetlenség. Ezt kudarcként élik meg a férfiak, mely kiválthat depressziót, nagyban hozzájárul a magabiztosság levesztéséhez is. Jellemző tünete lehet még a hirtelen kialakult verejtékezés, hidegrázás és csontritkulás is.

Kezelése

Minden esetben orvoshoz kell fordulni, aki eldönti, milyen vizsgálatokat kell elvégezni, hogy tüneteinket enyhíteni tudja, illetve megszüntetni. Levitra fent említett betegségek által okozott potenciazavar kiküszöbölésére megfelelő megoldást nyújt. A lelki eredetű potenciazavarok az érintettek alig 15 %-át érintik. Levitra értéket nemzetközileg folytatott kutatások is megerősítik. Ha hosszan tartó ideig, lelkileg igen stresszes életet élünk, az a későbbekben kihat szervi eredetű tünetek kialakulásához, de ugyanez a jelenség megfordítva is igaz. Nem szabad könnyedén venni az ilyenfajta elváltozásokat, megoldás mindig van, egy jó és őszinte beszélgetés, mely ha teljes mértékben nem is szünteti meg, de biztos, hogy nagy fokban elősegíti a problémához vezető út megtalálását, valamint a partnerrel való bizalmat is megerősítheti, feltárja a problémákat, oldja a feszültséget. Levitra azon gyógyszerek csoportjába sorolható, amelyek segítenek az merevedés kialakulásának és fenntartásának a kezelésére. Természetesen nem mindenáron az impotencia gyógyítása az elsődleges, az életmentő gyógyszerek elhagyása pedig másodrendű, szó sincs róla, de tudatában kell lennünk annak, hogy a potenciazavart  mi okozhatja. Levitra szedése előtt fontos ha tisztában vagyunk az alkalmazott gyógyszerek egymásra gyakorolt hatásával. Említést kell tennünk a pajzsmirigy rendellenességekről, mely egy igen gyakori betegség, és összefüggésbe hozható a potenciazavarral. Tény, hogy a merevedési zavar bizonyos hormonális elváltozások következménye. Amerikában megjelent vizsgálati eredmények szerint a pajzsmirigy funkciójának zavar is befolyásoló tényező a férfierő elvesztésében. Így mindenképpen ajánlatos erre is figyelmet fordítani, kivizsgálni, mielőtt bármilyen más kezelés elkezdődik. Levitra a fent leírt potenciazavar megszüntetésére megfelelő megoldást jelenthet, amelyet az erekciós zavarok kezelésére és fenntartására használnak. Levitra a PDE-5 hormon termelődését gátolja, így a szervezetben a vérellátást biztosítja és mellékhatásként gyorsíthatja a szőrnövekedést.

Külső, környezeti hatások:

Sugárterhelés: alkalmazására akkor kerül sor, ha a szervezetben rosszindulatú sejtet találtak. Elektroszmog terhelés: mely nem csak egyféle betegség okozásáért felelős. Nagyfeszültségű vezeték, mely nem csak a közvetlen közelben tartózkodókat szennyezi, hanem több kilométeren belül is rossz hatást vált ki az ott élők, vagy ott dolgozók között. Levitra képessé teszi, hogy merevedése tartós legyen ahhoz, hogy a szexuális aktust megfelelően be tudja fejezni. A potencia zavar kiváltó okai lehetnek: Az egészségtelen életmód, a nem megfelelő mennyiségű alkoholfogyasztás, magas vérzsírszint, prosztata megbetegedése, gyulladások, műtéti beavatkozás, gyógyszerek mellékhatásai, kábítószer-fogyasztás, szorongás, mozgásszegény életvitel, érrendszeri rendellenesség, betegség, elhízás. Sok férfi esetében az erek nem megfelelő működése okozhatja a tünetet, mely nem biztos, hogy értágítók alkalmazásával rendezhetőek. Ebben az esetben műtéti megoldás jöhet szóba. Levitra csak akkor fejti ki aktív hatását, ha a férfi megfelelő szexuális inger kap, ennek elmaradása esetén a várt hatás nem érezhető. A merevedési zavar igen gyakran előforduló, de nem szükségszerű tényező a cukorbetegségben szenvedő férfiaknál. A következőkben ennek megelőzőséről, illetve Levitra kezelésének lehetőségeiről lesz szó. Levitra és más gyógyszerek kölcsönhatásai. Levitra a legtöbb forgalomban lévő gyógyszerrel együtt szedhető. Levitra szedése: a javasolt adagolástól eltérő módon, szintén számolhat a mellékhatás kialakulására. Levitra dobozon feltüntetett szavatossági (lejárati) időn túl használt tablettának szedését hagyja abba. Levitra adagolása naponta legfeljebb 20 mg. Ez a mg mennyiség szedése az intim együttlét alatt biztosítja a megfelelő férfierőt, de a hosszabb ideig tartó, kúraszerű Levitra alkalmazása tilos.

Levitra 10 mg potencia növelő filmtablettát a szexuális együttlét előtt 25-45 perccel kell bevenni, folyadékkal, evés közben vagy evés nélkül. Levitra a szexuális ingerlés, simogatás hatására fejti ki a leggyorsabban és leghatékonyabban hatását. Levitra Vény nélkül kapható, diszkrét csomagolásban kerül el a felhasználóhoz. Levitra filmtabletta hatékonyságát összehasonlítva más potencianövelő készítményekkel, kissé elmarad az általánosságban ismert többi, forgalomban kapható tablettáktól, de mindenképpen alkalmazása során eredményes, kielégítő és hatásos a potenciazavar tüneteinek csökkentésére, sőt, ha a tünet nem komoly betegség, egészségkárosodás miatt alakult ki, akár meg is szüntetheti azt. Levitra a 75 évnél idősebb férfiak esetében is más módon fejti ki hatását akkor, haketokonozolt vagy itrakonazolt szed. Több olyan komponensű kémiai anyagokat is nagy mennyiségben tartalmaz, mely miatt a tablettát a férfiak közül nem tudja mindenki használni tüneteinek kezelésére, de a kimutatások szerint a felhasználók, akik már tapasztalatot szereztek a tabletta hatásáról, csak megelégedéssel beszéltek róla. Levitra 10 mg filmtabletta színe narancssárga, a tabletta egyik oldalán BAYERN kereszt, a másik oldalán a hatáserősség látható.