Kamagra gold

Kamagra Gold potencianövelő gyógyszer szintén a Kamagra termékeinek az egyik fajtája. Kamagra Gold potencianövelő gyógyszer a merevedési zavarokkal küzdő páciensek egyik legkedveltebb terméke. Azt is tudni kell, hogy más Kamagra termékekhez hasonlóan ez is alkalmas olyan férfiak számára, akinek nincsen semmiféle merevedési problémái, mert nekik is pozitívan befolyásolják a szexuális tevékenységüket, így nagymértékben befolyásolják a szexuális élményt. Kamagra termékcsaládnak mindösszesen öt tagja van ezek közül is a legelső  Kamagra Gold típusú potencianövelő gyógyszer volt. Egyáltalán nem szabad összekeverni a régi Kamagra termékkel, mert annak sokkal intenzívebb volt a mellékhatása, és ennek következtében már egyáltalán nem is gyártják. Kamagra gyógyszerek a Viagra koppintása, de egyben ez egy sokkal jobban továbbfejlesztett potencianövelő gyógyszer, tehát általánosságban kevesebb mellékhatással jár és kisebb hatóanyaggal is ugyanolyan hatást érhet el. Kamagra Gold esetében is a szildenafil hatóanyaga van tovább fejlesztve, tehát végülis a hatása ugyanolyan, mint az eddigi potencianövelő gyógyszereknél, de viszont sikerült a mellékhatásait lecsökkenteni.

Kamagra Gold adagolása a következőképpen alakul:

Kamagra Gold nagyon egyszerű és gyorsan alkalmazható potencianövelő gyógyszer. Ez is mint általában a potencianövelő gyógyszerek egy tabletta formájába megjelent gyógyszer, aminek a végső hatása hosszabb idő elteltével fog megjelenni, mint amit úgy általánosságban a vevők nem annyira kedvelnek, mert ők a sokkal gyorsabban ható gyógyszereket szeretik alkalmazni.  Kamagra Gold használatánál még azt is fontos tudni, hogy nagyobb folyadékkal szükséges a bevétele kb. 4-5dl hideg vízzel, illetve fontos még megemlítni, mivel több idő szükséges mire hat a gyógyszert ezért az aktus előtt 90 perccel lenne a legcélszerűbb bevenni.

Kamagra Gold használata során felmerülhető mellékhatások a következők lehetnek:

Kamagra Gold hatása/mellékhatása sokkal jobb, mint a Zselé tulajdonságai, de ennek ellenére nem a legjobb termék a mellékhatások szempontjából. A szakemberek végeztek egy felmérést, ami szerint az emberek nem igazán kedvelik, mivel az elvártnál lassabban szívódik fel, de ennek a gyógyszernek a veszélyei már sokkal kedvezőbbek.Kamagra Gold potencianövelő gyógyszer helyes használat esetén az általános mellékhatások is elenyészően jelentkezhetnek. Mivel nagyrészt természetes anyagból készült ezért mellékhatása is alig fellelhető. De azt nagyon fontos tudni, hogy a mellékhatások jelentkezése emberfüggő, hogy kinél milyen mértékben jelentkezik vagy épp tünetmentes. Kamagra Gold mellékhatásai lehetnek a gyomorsavasodás, enyhe fejfájás, orrbedugás és esetlegesen szájszárazság. Kamagra Gold használata során jelentkezhetnek erősebb mellékhatások, amik a következők lehetnek: vérnyomás ingadozás, szapora szívverés. Azért azt érdemesnek tartom megjegyezni, hogy sokkal kedvezőbb a mellékhatásai, mint a Viagráé.

Kamagra Gold és a Kamagra Rágótabletta összehasonlítása hatásuk alapján a következőképp néz ki:

Kamagra Rágótabletta hatóanyagának hatása közel azonos a Kamagra Gold típusú potencianövelő hatóanyagának hatásával. Kamagra Rágótabletta felszívódása sokkal gyorsabb, mint  Kamagra Gold típusú potencianövelő gyógyszeré. Viszont mellékhatásai sokkal erősebbek a Kamagra Rágótabletta gyógyszeré, mint a Kamagra Gold típusú termékeké.  Kamagra Rágótablettát össze kell rágni és még ízesítve is van, míg  Kamagra Gold gyógyszer egy nagy zöld színű tabletta, amit viszont le kell nyelni és ezt olykor annyira nem kedvelik a férfiak.

Kamagra Gold és a Kamgra Max összehasonlítása a hatóanyagúk hatása alapján a következőképp alakul:

 • Kamagra Gold hatóanyagának a hatása a Max-éhoz képest sokkal gyengébb.
 • Kamagra Gold tabletta felszívódása 40-50 perccel lassabb, mint a Kamagra Max-é.
 • Kamagra Gold tabletta esetén több potencianövelő hatóanyag kell ugyan azon hatás elérése érdekében, mint a Kamagra Max potencianövelő gyógyszer esetében.
 • Kamagra Gold és a Kamagra Max tabletták is zöld színűek, így csak a dobozok alapján lehet megkülönböztetni őket, olykor egy két esetben össze is keverik a két potencianövelő gyógyszert, főképp figyelmetlenség miatt.

Kamagra Gold és a Kamagra Pezsgőtabletta hatóanyagának a hatásának az összehasonlítása  a következőképp alakul: Kamagra Gold hatóanyagának hatása valamilyen mértékben kevesebb, mint a Kamagra pezsgőtablettáé. 100mg hatóanyag felszívódása esetén akár a többszöröse is lehet, mint a Kamagra Pezsgőtablettáé. Kamagra Gold hatása mellékhatása sokkal rosszabb, mint a Kamagra Pezsgőtablettáé, de mivel olcsóbb ezért kedvezőbb lehet, mivel még a Kamagra Pezsgőtabletta egy új termék elég drága, ezért annyira még nem ismerik az emberek.

Kamagra Gold és a Kamagra Zselé hatóanyagának hatásának az összehasonlítása a következőképp alakul: Sajnos ennél is meg kell azt említeni, hogy sokkal lassabban szívódik fel a Kamagra Gold hatóanyaga, mint a Kamagra Zseléé. Viszont azt tudni kell, hogy a Kamagra Gold és a Kamagra Zselé hatóanyagának hatása ugyanolyan.  Viszont ha Ön az alapján szokott gyógyszert vásárolni, hogy melyiknek van a legkevesebb és leggyengébb mellékhatásai akkor viszont a Kamagra Gold a jobb választás. Azt is érdemes megemlíteni, hogy a Kamagra Gold sokkal egyszerűbben és gyorsabban alkalmazható, mint a Kamagra Zselé típusú potencianövelő gyógyszer.

Kamagra Gold adagolásával kapcsolatos fontos tudni valók, amik betartása azért fontos, hogy Ön egészséges maradjon elkerülhetetlen:

 • Kamagra Gold típusú gyógyszert 18 éven aluliak egyáltalán nem használhatják.
 • Ha Önnek esetlegesen valamilyen máj-vese betegsége van, először beszélje meg a kezelőorvosával a használatot, mert ha ezt másként teszi az egészségére károsan fog hatni, illetve életveszélybe is kerülhet.
 • Nagyon fontos tudni való semmi esetre se használjunk a Kamagra gold potencianövelő gyógyszert egyidejűleg nitrát tartalmú gyógyszerrel, mert ebben az esetben súlyos mellékhatások jelennek meg, esetleg még károsodhat az egészsége is.
 • Kamagra Gold típusú potencianövelő tablettákat nők nem használhatják.
 • Ellenőrizni kell, hogy a Kamagra Gold rendszeres használata során a gyógyszer nem fogja Önt befolyásolni vezetés és egyéb gépek használata közben, mert gyakori hatása a szédülés és sok esetben még a látást is ronthatja.
 • Kamagra Gold tablettát alkohollal együtt nem ajánlott szedni ugyanis ez által nem fogja elérni a hatását, mivel az alkohol gátolni fogja a hímvessző merevedését.
 • Naponta egy tabletta bevétele az elfogadott, ha ennél többet venne be, akkor fennáll a Kamagra Gold gyógyszer mellékhatásának növekedése, ebben az estben azonnal forduljon a kezelőorvosához.
 • A gyermekektől teljesen elzárva kell tartani a kamagra Gold típusú gyógyszert.
 • Kamagra Gold gyógyszer lejárata után már nem szabad bevenni abból, mert az esetleg káros lehet az egészségére, ha ez mégis megtörténik, azonnal forduljon kezelőorvosához.
 • A szívbetegeknek- magas vérnyomásúaknak egyáltalán nem ajánlott a potencianövelő gyógyszer rendszeres szedése.
 • Ha a Kamagra Gold tabletta rendszeres alkalmazása során hatását túl erősnek érzi, csökkentse az adagot, ha nem múlnak, el a tünetei forduljon orvoshoz.

Azt tudni kell, hogy a nagyon drága költségek miatt egyáltalán nem kapható a Kamagra termékcsaládjának egyik tagja sem Magyarországon. Azt is fontos tudnivaló, hogy mit más potencianövelő gyógyszer esetén a kamagra Gold típusú potencianövelő gyógyszer sem vényköteles. Feltehetőleg azért is olyan kedveltek a Kamagra termékek, mert egyik országban sem esik a vényköteles gyógyszerek közé. Így mint például a Kamagra Gold esetén is bármelyik internetes oldalon megrendelhető bármennyi mennyiségben. Kamagra Gold típusú potencianövelő gyógyszert mielőtt megrendelni vagy épp használná, mindenképp kérjen előtte tájékoztatást kezelőorvosától, vagy ha ez nem megoldható, akkor olvassa el a betegtájékoztatót, hogy mindenképp az Ön számára a legmegfelelőbb terméket vegye meg és a leghelyesebben használja, annak érdekében nehogy valamilyen komplikáció adódjon. Kamagra Gold potencianövelő gyógyszert mindenhol, mint a többi merevedési gyógyszert is 100mg-os hatóanyagú tartalommal bocsátanak a piacra. Érdemes tudni, hogy a Kamagra Gold ára nagyban függ attól, hogy milyen mennyiségben és milyen gyakorisággal rendeli meg a merevedési problémákra alkalmazható gyógyszert.