Dragon power

A tudatos teljesítmény mai életvitelünkben vágyaink, céljaink elérésének egyik feltétele. Ha nagyon akarjuk, a kitűzött céljainkat elérhetjük. Az életnek talán csak egy olyan területe van, ahol ez nem teljesen úgy működik, ahogy mi akarjuk, sőt előfordul, hogy az ellenkező hatást érjük és ez a szex. Minél görcsösebben akarjuk, hogy teljesítményünk a legjobb legyen, annál kevésbé sikerül. Ez leginkább megmutatkozik a férfiak merevedési képességeinél. Sokan azt gondolják, hogy a merevedés egy folyamat, amit a partnerünk által kiváltott szexuális vágy váltja ki, de ez nem teljesen így van. Az erekció fiziológiai folyamatához szükséges a nemi izgalom, mely kiváltható egy gondolattal, hanggal, vagy akár egy illattal is. Ezek hatására jön létre végül is a hormonális, neurovasculáris mechanizmus. Merevedés, a magömlés nem tudatos, reflex szerűen alakul ki, de tudjuk kontrollálni, mivel a szexuális cselekedet nagy részét az agykéreg felügyeli.

Ahhoz, hogy a szexuális együttlétre készen álljunk, megfelelő mennyiségű vér kell, hogy a hímvesszőbe jusson és addig tartson ez az állapotot, amíg szükséges. Az erekció ( a pénisz merevedése) általában nemi izgalom által következik be. Ilyenkor egy úgynevezett nitrogén-oxid nevű vegyület szabadul fel, és hatására a barlangos testek megtelnek vérrel, a szövetek pedig az által, hogy kitágulnak, a vénákat, melyet a hímvessző falában futnak, lezárják, ezzel akadályozzák meg a vér kiszökését. Az így létrejött vérrel telt szövetek okozzák a hímvessző merevedését, keményedését. A merevedési zavarok kiváltó oka lehet szervi vagy pszichológiai eredet, de előfordulhat, hogy mindkettő együttes hatása. Mindenképpen tudni kell, hogy csak a nemi vágy csökkent, vagy a vágy meg van ugyan, de az erekció elmarad. Ha a merevedési zavar hosszabb ideje fennáll, akkor organikus, vagyis szervi okokat kell keresünk, ebben az esetben ajánlatos andrológus szakorvos segítségét kérni.

A másik lehetőség, ami kiválthatja a férfiak potencia problémáit a lelki ok, amely megnyilvánulhat ha stresszes életet folytat, fáradt, szorongás gyötri, de akár gyógyszerhatás is, valamint a nem megfelelő életvitel, dohányzás és mérték nélküli alkoholfogyasztás, ilyenkor általában a pszichológus tud segítséget nyújtani. Dr. Carolyn Allan álláspontja szerint a férfiak merevedési zavarainak 75 %-a fizikai elváltozás, elsősorban az artériáké. Ezek a betegségek, mint példának okáért a cukorbetegség, idegek sérülése, vagy a hormonháztartás nem egészséges szintje, elhízás, magas koleszterinszint, igen nagy fokban hatással vannak a potencia zavarainak kialakulásában. Egyik betegség összefüggésbe hozható egy másikkal, egyik vonzata lehet a másiknak, így, ha megszüntetjük az okot, megszűnik az általa okozott „kár” is. Természetesen nem kell mindjárt a legsúlyosabb szervi elváltozásokra, betegségekre gondolni, de mindenképpen szükséges, hogy kiszűrjük a kiváltó okot, és megelőzzük a nagyobb kór kialakulását. A statisztikai kimutatások alapján tudjuk, hogy a 40 és 70 év közötti férfiak mintegy 52 %-nál tapasztalható merevedési probléma, vagyis átlagosan minden második férfinál előfordul ez a nemkívánatos tünet. Megfelelő életmód, egészséges életvitel és táplálkozás hozzásegítheti a szervezetet ahhoz, hogy működésében ne legyen zavar. Természetesen ez csak egyik része a férfiak szexuális képességének javítására. A férfiak leggyakoribb szexualitással kapcsolatos problémái: erekciós zavar, potencia zavar, szexuális probléma, csökkent szexuális vágy. A mai, igen nyitott és szabad világunkban is nagyon sok esetben tabuként kezelik ezt a tünetet, nem szívesen mennek el orvoshoz, mert úgy vélik, hogy sérül a férfiasságuk azáltal, hogy nem tudnak olyan teljesítményt nyújtani, ami elvárás lenne.

A férfiak olyan megoldásra vágynak, ami megőrzi intimitásukat, anonimitásukat és egyszerű módon hozzájuthatnak a megoldáshoz. Egymás után jelennek meg a különböző potencianövelő szerek, melyek szájon át bevehetők, nem kell különösebben előkészülni az alkalmazásukhoz, bármikor, bármilyen helyzetben és időben alkalmazhatóak. Sok esetben csak olyan potencianövelő szerekhez lehet hozzájutni, ami vényköteles, csak orvos rendelheti el, mivel a nitrogén-oxid szintjét a szervezetben megváltoztatják, de előfordulhat, hogy a központi idegrendszerre is hatással vannak, melyek az erekció kiváltásáért felelős idegi szabályozásra vannak hatással. Tudni kell, hogy ezek gyógyszerek és kémiai anyagokat tartalmaznak, melyek a szervezetbe bejutva, nem kívánt mellékhatásokat válthatnak ki. (pl.:allergia). Nagy hátrányuk még, hogy a használatuk során megszűnhet a spontaneitás. A nemi vágy eléréséhez nem elegendő a testi ingerlés, mindenképpen az agyban kell elindulnia annak a folyamatnak (érzékek játéka), mely a vágyhoz vezet.

Dragon Power kapszula már 400 éve segít a férfiaknak szexuális vágyaik beteljesülésében. Ázsiában például magas rangban élő férfiak használták speciális stimuláció céljából. Abban az időben akik nagy szexuális vággyal és erőnléttel rendelkeztek, kiemelkedően nagy becsben éltek. Ennek elérése érdekében gyógynövények kivonatait, illetve gyógynövények keverékéből készült italokat fogyasztottak. Nemrégiben, mint oly sok esetben, visszanyúltak a kutatók erre az időre, és újra kifejlesztették a táplálkozással foglalkozó tudósok. A kutatók, mint oly sok esetben, most is visszanyúltak az ősi kínai gyógyítók által alkalmazott és bevált természetes anyagok ismereteihez, melyet kombinálva a jelenleg legmodernebb eszközökkel, valamint a több éves kutatási eredmények felhasználásával elérték, hogy kapszula formában létrejöjjön egy olyan potencianövelésre alkalmazható termék, amely megbízható, és mindig a kívánt hatást nyújtja. Hosszú időn át végzett kutatások és kísérletek eredményeképpen létrejött egy igen hatékony termék, mely a szexuális teljesítőképességet a maximumig fokozza. A Dragon Power kapszula a tapasztalatok és a kísérletek folytán is kitűnő eredménnyel a legmagasabb hatékonyságot kifejtő kapszula. Sokan ismerik és használják, nagy a kereslet iránta. Dragon Power jelentése Sárkány Erő. Érdemes tudni róla, hogy a merevedési zavart nem gyógyítja, de a teljesítmény fokozásának elérésére nélkülözhetetlen, kitűnő. A férfiak legnagyobb félelme, ha teljesítő képességük a minimálisra, vagy rosszabb esetben teljes kudarcba fullad. A Dragon Power ezen problémára nyújt megfelelő gyógyírt. Az ettől való félelmek és tünetektől való aggodalom a Dragon Power használatának segítségével megoldhatók. Dragon Power a jelenleg alkalmazható leghatékonyabb kapszula, melyek magas minőségű alapanyagok összetevőkből készült, 100 %-ban gyógyhatású növények keveréke, melyek segítségével jelenleg a leghatásosabb segítség a potencianövelésének eredményesebbé tételére. Hatására minden alkalommal a legjobb teljesítményt biztosítja az elvárásoknak megfelelően. Dragon Power az eddig forgalomba lévő leghatékonyabb módszert nyújtja, mellyel végleg elfelejtheti a félelemét a nem teljesítés miatt, a szexuális együttlét során az erekció biztosítva, az intim együttlét pedig igazi élménnyé válik. Ha megunta, hogy olyan készítményeket használjon, melyek csak receptre vagy nagyon sokba kerülnek. Összetevői segítséget nyújtanak a kitartó merevedés elősegítésében, hatékonyabbá teszik a szexuális teljesítmény növelését, és az együttlétet rövid időn belül, akár 5-10 perc elteltével újra kezdhető.

A merevedési probléma megoldására egy új technológiával kifejlesztett étrend-kiegészítőt alkottak, mely tartalmazza a legújabb kutatások eredményeit, valamint az ősi orvostudomány eredményeit, melyek összehangolása révén elkészült a Dragon Power kapszula. Dragon Power használata biztosítja a lehetőséget arra, hogy hatására maximális teljesítményt nyújtson. Dragon Power minden eddig ismert és használt termékek helyett, új lehetőséget és biztos, minden mellékhatástól mentes merevedést biztosít akkor, amikor szükség van rá és akár már 15-20 perc eltelte után biztosítja teljesítőképességének csúcsát. Dragon Power kapszulának ismereteink szerint nincs egészség károsító hatása, megfelelő alkalmazás és mennyiség szedése mellett. A kapszulát elviekben mindenki szedheti, mert természetes anyagokat tartalmaz, egyéb, egészségére ártalmas hatása nem ismert, de azért nem árt, ha tudjuk, hogy akinek szívbetegsége, magas vérnyomása van, előbb kérdezze meg kezelőorvosát az alkalmazás módjáról, adagolásáról stb.

Dragon Power összetevői:

Chinese Ginseng: A ginszeng gyökerét már több száz éve használják a Távol-Keleten. Az ázsiai ginseng a borostyánfélék családjába tartozik. A növény érdekessége, hogy csak az árnyékot szeret, ott nő. A kínaiak, a formája miatt embergyökérnek hívják. Számos hazánkban is kapható gyógynövényben megtalálható. Semen Coicis: Teles biztonsággal alkalmazható szer, melyet a tradicionális gyógyászatban is felhasználnak. Caryophyl li: A növény bimbójából, szárából és leveléből, valamint a magjából nyert illatos olaj, melyet a mai napig alkalmaznak a betegségek gyógyítása terén. Herba Epimedii: A kínai gyógyászatban is igen elterjedt és használt gyógynövény, segíti a vér áramlását, kitágítja az ereket, sőt a fertőzések ellen is felveszi a küzdelmet. Általában olyan betegek gyógyítására alkalmazzák, aki szív- és érrendszeri, bronchitistől szenvednek. Semen Cuscutae: A növény magja a vese problémáinak leküzdésére, valamint erősíti az immunrendszert és nagy hatással van a sperma egészségére. Az összetevők aránya és mennyisége nem publikus, ezért adatokat nem tudunk közölni. Ami biztos, a sárkány erejének összetevői csak természetes anyagok. A Dragon Power kapszula összetevői lassan, fokozatosan szívódnak fel, így megkíméli a szervezetet a hirtelen hatástól, de ezáltal a hatása is kitolódik, mely lehet akár 3-4 nap is. Dragon Power kapszulával hosszan tartó, szexuális izgalommal és elégedettséggel teli élményt élhet át, partnere legnagyobb megelégedésére. A Dragon Power használata során úgy fizikai, mint mentális terhelhetősége jobb lesz, erősíti az idegrendszert, szexuális életét, azáltal, hogy rövidebb lesz az aktusok között eltelt idő, eredményessé és felejthetetlenebb élményhez segíti a használóját. Dragon Power étrend-kiegészítő készítmény, nem gyógyszer, ezáltal szervezete nem károsodik méreganyagoktól. Használata során csak arra kell figyelni, hogy a szexuális együttlét során a legjobbat és a leghosszabb intim együttlétet biztosítsa partnerének és önmagának. Dragon Power ebben csak segítséget nyújt, hozzájárul ahhoz, hogy a potenciával kapcsolatos problémái végleg megoldódjanak. A Dragon Power kapszula alkotóinak az a céljuk, hogy használóinak biztosítsák a mindeddig hőn áhított szexuális élmény beteljesülését.

Dragon Power használata:

A Dragon Power-t szájon át kell bevenni, mindig betartva az utasítást. A megfelelő eredmény elérése érdekében a tervezett intim együttlét előtt 30-45 perccel. Alkohol fogyasztása az alkalmazás során kerülendő, mivel a hatást nagymértékben befolyásolja, csökkentheti. Alkalmazható kúraszerűen, abban az esetben 3 – 4 naponta 1 kapszula bevétele ajánlott. Javítja a kiváltott hatást a megfelelő szexuális hangulat, izgatási inger, simogatás stb. Sajnos, mint minden jó és hatásos szert, a Dragon Power is megpróbálják utánozni, hamisítani. Ha biztosak akarunk lenni, hogy a vásárolt termék az amit szeretnék, meg kell bizonyosodni róla, hogy valódi terméket kapunk. A Dragon Power egyéb elnevezései, illetve más névvel kínált tablettái nem valódiak, biztos, hogy hamisítvány. 3 darabos kiszerelésben kapható.