Kamagra használata

Először is leszögezném, hogy a kamagra potencianövelő termékek a következők lehetnek, amik már beivódtak a köztudatba:

  • Kamagra Gold
  • Kamagra Max
  • Kamagra Zselé
  • Kamagra Rágótabletta
  • Kamagra Pezsgőtabletta

Azt hogy melyik Kamagra terméket használnak az emberfüggő, attól függ kinek melyik a leghatékonyabb és melyik jár a legkevesebb mellékhatásokkal. Kamagra használata más módon zajlik, mivel egyáltalán máshogy kell őket alkalmazni és még az is elképzelhető, hogy kevesebb hatóanyaggal is ugyanolyan hatást lehet elérni. Annak érdekében, hogy Ön jobban megismerje a Kamagra használatát a következőekben részletesen leírom az öt kamagra termék használatával kapcsolatos fontosabb tényezőket illetve még megemlítem a régi típusú Kamagra gyógyszer használatát is mert esetleg találkozhat vele. Azért arra meg kérjük, hogy mindenképpen olvassa el a betegtájékoztatót, hogy még jobban tájékozódjon a pontos Kamagra használata.

Kamagra használata a következő lehet az öt fajta termékek esetében a következő lehet:

Kamagra használata a a régebbi típusok esetén a következőképpen alakul:

Ez a típus már alig vagy egyáltalán nem kapható, aki mégis evvel a fajtával találkozik akkor a következőképpen kell a kamagrát használni: Ez egy tabletta, amit étkezés után kell beszedni sok folyadékkal, lehetőleg hideg vízzel illetve fontos még tudni, hogy 60perccel az aktus előtt történjen meg a bevétel. Kamagra használata egyáltalán nem javasolt, ugyanis a mellékhatásai nagyon erősen jelennek meg, ezek úgy lehet felismerni, hogy nagyon olcsón, árulják. Ha teheti, inkább kerülje el, és válasszon kicsit drágábbat, de az egészsége legalább nem fog károsodni.

Kamagra használata Gold típus potencianövelő esetén a következőképp alakulhat:

Kamagra használata a következőképpen alakulhat a Gold termék esetén nagyon egyszerű és gyorsan alkalmazható potencianövelő gyógyszer. Ez is mint általában a potencianövelő gyógyszerek egy tabletta formájába megjelent gyógyszer, aminek a végső hatása hosszabb idő elteltével fog megjelenni, mint amit úgy általánosságban a vevők nem annyira kedvelnek, mert ők a sokkal gyorsabban ható gyógyszereket szeretik alkalmazni.  Kamagra használata a Gold esetében még fontos azt is megemlíteni, hogy nagyobb folyadékkal szükséges a bevétele kb. 4-5dl hideg vízzel, illetve fontos még megemlítni, mivel több idő szükséges mire hat a gyógyszert ezért az aktus előtt 90perccel lenne a legcélszerűbb bevenni. Azt tudni kell, hogyha esetleg nagyobb étkezés során veszi be a potencianövelő gyógyszert, akkor még jobban ki fog tolódni  Kamagra hatásának időtartalma, vagy esetlegesen nem fog olyan hatásosan hatni.

Kamagra használata Gél típusú potencianövelő gyógyszer esetében a következőképp lehet:

Ez egy zselés anyag, és ennek a legmacerásabb Kamagra használata is egyben.  Kamagra Gélt a lehető legkülönfélébb ízekben lehet megvenni, tehát mindenki megtalálhatja magának a legfinomabbat. Ilyen ízek a csoki, a vanília, illetve a legkülönfélébb gyümölcs ízek, a mentol és még sorolhatnám. Egy tasakban található ez a zselés anyag, amit a tasak feltépése után bele kell keverni egy pohár vízbe és meg kell inni, vagy a nyelv alatt kell, tartani 30 másodpercig majd le kell nyelni. Tudni kell, hogy ez nagyon gyorsan fel tud szívódni, ennek értelmében elég az aktus előtt 15 perccel használni.

Kamagra használata Rágótabletta típusú potencianövelő gyógyszer esetében a következő lehet:

Ez a potencianövelő gyógyszer gyorsan felszívódó, és a szexuális együtt levés előtt olyan 30-40 perccel kell bevenni. Ajánlott  Kamagra használata Rágótablettánál hogy a bevétele után olyan 2-3 dl folyadékot inni. A potencianövelő gyógyszert alkohollal együtt bevenni nem ajánlatos, mivel akkor kevésbé fogja kiváltani a hatását. Arra oda kell figyelni, hogy ezt a Kamagra gyógyszert nem lenyelni, kell, hanem összerágni. Kamagra Rágótabletta összerágása esetén körülbelül olyan 1 perc alatt felszívódik a száj nyálkahártyáin keresztül. Kamagra Rágótabletta ízeiben négy különböző trópusi ízt különböztetünk meg, így mindenki a számára a legmegfelelőbbet tudja kiválasztani. Kamagra Rágótabletta a Kamagra zselé hatóanyagának tovább fejlesztett módszere. Kamagra Rágótabletta hatóanyaga közel azonos, mint a zseléé, tehát maradt változatlanul 100mg.

Kamagra használata a Pezsgőtabletta esetén a következő lehet:

A hatás mechanizmusa teljes mértékben ugyanaz, mint az Oral Jelly-é. Kamagra Pezsgőtabletta mérete nagyon nagy ezért több részre is lehet tördelni, és ha esetleg kevesebb is elég belőle akkor adagolva is lehet használni. Azt tudni kell, hogy ezt vízbe kell belerakni és meg kell várni, míg feloldva majd azután meginni. Semmi esetre sem ajánlott evés közben bevenni, mert akkor hatása csak később jelentkezhet illetve sokkal kisebb mértékben, ha a hatóanyaga.

Kamagra használata Max esetén a következő lehet:

A szexuális együttlét előtt körülbelül olyan 25-30 perccel kell bevenni. A gyógyszer bevétele után ajánlott olyan 3dl folyadékkal leöblíteni. Ha azonban esetleg étkezés közben venné be, akkor azt előre tudni kell, hogy a Kamagra Max hatása sokkal később fog jelentkezni, meg lehet olyan 40-45 perc is. Sokan úgy gondolják, hogy a Kamagra használta minden egyes kamagra terméknél ugyanaz, de sajnos ki kell ábrándítani Önnek, hogy ez nem így van, ugyanis mind az öt fajta terméknek más és más a használata illetve más és más lehet a mellékhatása. Hogyha minden termék ugyanazt a hatóanyagát tartalmazná, akkor felesleges egy termékcsaládból öt fajtát gyártani, mert akkor egy is teljesen elég lenne az igények kielégítésére. Minden gyógyszer tulajdonsága más és más és Kamagra használata is minden potencianövelőnél is változik. Nagyon fontos a helyes Kamagra használat, a különböző gyógyszer kölcsönhatások és a Kamagra mellékhatások elkerülése végett. Még egy tévhit is van a potencianövelők használatával kapcsolatosan: még pedig az hogy a Kamagra termékek természetes potencianövelők tehát gyógynövény alapúak.  Erről tudni kell, hogy egyik Kamagra használata során sem gyógynövény származékokból készült potencianövelő gyógyszerek. Kamagra termékek Viagrának generikus változatai. Kamagra használata során úgy hat a hatóanyag, hogy pihenteti a véredényeket a péniszben a szexuális izgalom állapotában. Ez majd elősegíti a vérnek a péniszbe való áramlását, így természetes módon juttat el az erekcióhoz. Kamagra használata csak abban az esetben hat sikeresen, ha a szexuális izgalom fenn áll. Kamagra használat során tágítja a verőereket a péniszben és ezzel bejuttatja a vért sinusoldokba, tehát a kis üregek segítségével a péniszbe. Ez keményíti a péniszt és csökkenti annak a lehetőségét, hogy a vér kifelé áramoljon a péniszből, illetve túlságosan hamar történjen meg a magömlés. Ha esetlegesen  kamagra használata során a hatóanyag hatását túl erősnek érzi mindenféleképpen csökkentse az adagot még 24 órán beül. Ha ennek ellenére sem javulna, a helyzet mindenképp forduljon azonnal a kezelőorvosához és említse, meg hogy rendszeresen használja a potencianövelő gyógyszert, hogy az orvos ki tudja szűrni, hogy a potencianövelő gyógyszer hatása váltotta-e ki a nem várt mellékhatásokat vagy esetlegesen valami más miatt lett rosszul.

Mikor egyáltalán nem szab a kamagrát használni:

  • Egyáltalán  Kamagra használata tilos, ha nitrát tartalmú gyógyszerekkel együtt alkalmazná.
  • Ha Önnek súlyos szív vagy máj betegsége van, akkor nem ajánlott a Kamagra használata.
  • Ha ön esetlegesen gyomorfekélyben vagy vérzékenységben szenved, akkor sem túlzottan ajánlott bármelyik Kamagra termék használata sem.
  • Ha Önnek esetlegesen volt korábban szélütése, szívrohama vagy jellemző hogy alacsony a vérnyomása akkor sem ajánlott  Kamagra használata.