Kamagra zselé

Web áruházunkban más potencia növelő, potencia zavarokat megszüntető termékek mellett, a Kamagra zselé is megrendelhető. Kamagra Zselé Ajanta Pharma cég által gyártott sildenafil-citrát, melyet potencianövelés céljából fejlesztett ki. Már az egész világon ismert, Magyarországon is kapható, nagyon hatékony készítmény.  A Pfizer cég által gyártott Viagrával szinte azonos hatással, de sokkal olcsóbb áron. A természetes alapanyagokból készült Kamagra potencianövelő szer népszerűsége egyre növekszik, mert hatékonyabb, olcsóbb és kevesebb a mellékhatása. A weboldalunkra látogatók egy része általános tájékoztatást keres a potencianövelő szerekről, a másik része pedig a potencia zavarokra keres megoldást. Bármi legyen is az ok, a cél mindkét esetben a szexuális élet minőségének javítása. Nagyon jó döntést hozott akármelyik célból látogatott ide. Sajnos nem minden embernek adatik meg az, hogy a szexuális élete problémamentes legyen. Kamagra Zselé, e kiváló potencianövelő terméket  ajánljuk minden férfinak. A visszajelzések szerint már nagyon sok esetben bizonyította kitűnő, potencianövelő hatását. Munkájában is csökkenhet teljesítőképessége, személyiségében negatív irányú változások következhetnek be.  Mit tehet, ha ilyen gondokkal küzd? Web áruházunkban megrendelheti a Kamagra Zselét és élvezheti annak minden előnyét. Megtapasztalhatja a jótékony hatását és remekül helyt fog állni a szexuális együttlétek alkalmával. Kamagra Zselé nem csak potencia zavarok esetén kiváló, hanem azoknak is ajánlható, akik javítani, változtatni szeretnének szexuális szokásaikon.

Kamagra Zselé gyógyszer

Kamagra termékcsaládba több készítmény is tartozik, ezek egyik tagja a Kamagra Zselé. Mindegyiknek más a hatásfoka, nem ugyanaz a mellékhatásuk és a felszívódási időben is lényeges különbségek vannak. Magyarországon a legelterjedtebb a Kamagra Zselé, mely a köztudatban zselés Kamagra néven vált ismerté. Ez a zselé volt az első olyan termék, amely zselé formában tartalmazza a hatóanyagokat. Kamagra termékcsaládból a Kamagra Zselé (eredeti neve Kamagra Oral Jelly), folyékony, zselés szerkezetű potencianövelő készítmény. Jól záródó, aromatartó 100 mg-os kiszerelésben került forgalomba. Kamagra Zselé több hatóanyagot igényel egy alkalomra, ajánlott fogyasztása egy tasak. Kamagra zselé tasakok egy adagosak. Kamagra zselé hatóanyaga sildenafil, mely a zselében van feloldva. Folyékony Kamagra zselé hatóanyagának előnye, hogy a szervezetben nagyon gyorsan felszívódik. Kamagra Zselé színe és íze változó. Ananász, banán, eper, erdei gyümölcs, tejkaramella ízben, aromazáró tasakban kerül forgalomba.

Kamagra Zselé alkalmazása

Ha valaki a szexuális életén szeretne javítani valamilyen gyógyszert, kell választania. A választásnál törekedjen arra, hogy a termék a szervezetének a legmegfelelőbb legyen. Ezért ajánljuk megvásárlásra Kamagra Zselét, amely a szervezetnek nem ártva, hanem azzal együttműködve fejti ki hatását. Kamagra Zselé férfiaknak potencia zavarokra, potencia növelésére kifejlesztett készítmény. A potencia zavar témakörébe sorolhatjuk a merevedési zavart, erekció zavart, késlekedő vagy korai magömlést, csökkent szexuális vágyat. Ezeknek a súlyosabb változata az impotencia. Merevedési zavar akkor van, ha olyan állapot következik be, hogy a férfi nem képes kielégítő szexuális tevékenységre. Az erekció kis mértékben jön létre, a létrejött erekció hamar megszűnik, vagy egyáltalán létre sem jön. Kamagra Zselé megvásárlása ajánlott, ha Ön enyhe vagy mérsékelt potencia zavarral küzd. Súlyosabb problémák, teljes impotencia esetén már javasolt orvossal megbeszélni a problémákat. Kamagra Zselét megvásárolhatják azok a férfiak is, akiknek potencia zavarai nincsenek, de szexuális teljesítményüket fokozni szeretnék. Az együttlétek minőségét, mennyiségét még tökéletesíthetik, a Kamagra Zselé alkalmazásával. Web áruházunkban most Ön is megrendelheti és élvezheti annak csodálatos hatását!

Kamagra Zselé használata

Kamagra Zselé eredeti nevéből is következik, hogy (Oral Jelly), hogy szájon át alkalmazandó. Használat során a tasak egyszerűen feltéphető, a tartalma megehető, esetleg valamilyen folyadékkal elkeverve megiható. Mindez célszerű a nemi aktus előtt kb.20 perccel, a hatóanyagok felszívódásához kb. ennyi idő szükséges. Egy tasak 100 mg, melynél többet bevenni nem szabad. Amennyiben túl erősnek bizonyulna a szer, csökkenteni lehet az adagot. Lehet felezni, vagy negyedelni szükség szerint. A használata során mindenki megtapasztalhatja, hogy mekkora adagra van szüksége az optimális teljesítmény eléréséhez. Naponta egy alkalommal szabad bevenni, a megengedett adagot túllépni nem ajánlott. Statisztikai adatok kimutatták, hogy a férfiak kb. 80-90 %-ának segít a normális szexuális élet kialakításában. Amennyiben az előírt adag nem oldja meg a problémákat, abban az esetben orvosi segítséget kell kérni.

Kamagra Zselé hatása

Kamagra sidenafil-citrátot tartalmaz, amelyek olyan tulajdonságai vannak, hogy a pénisz körül lazítja az izomszövetet és pihenteti az ereket. Amikor létrejön a szexuális inger, a véráram a fellazult izomzaton keresztül beáramlik a pénisz fellazult ereibe, ezáltal létrejön a merevedés. A merevedés csak akkor jön létre, ha van szexuális inger is. A szexuális inger létrehozásában nagy szerepe van a partnernek.  Az előjáték során létrejött szexuális izgalom, hatására a Kamagra kitágítja a verőereket, majd, a pénisz üregeibe bejuttatja a vért.  Ugyanakkor csökkenti a lehetőséget, hogy a vér kiáramoljon onnan. Ez a merevedés mesterségesen előidézett, de lényegesen javulást hoz a férfiak nemi életébe. Kamagra Zselé a bevétel után kb. 20-40 perc múlva fejti ki hatását és ez a hatás 24 órán keresztül meg is marad. A 24 órán keresztül tartó hatás alatt – ha szexuális inger éri a férfit – létrejön a merevedés. Kamagra Zselé nem mindenkire egyformán hat, hatásfoka személyenként változó is lehet.  Előfordulhat, hogy a bevétel előtt elfogyasztott étel is befolyásolja a hatóidejét. Alkohol fogyasztása esetén megtörténhet az is, hogy létre sem jön a merevedés. A 100 %-kos hatás elérésének érdekében, nem tanácsos nagyobb mennyiségű alkohol fogyasztása.

Nem lehet szednie Kamagra zselét

 • olyan gyógyszerekkel együtt, amely nitrogén-monoxid-donort, vagy nitrát származékot tartalmaz. Ezek általában mellkasi fájdalmak gyógyítását elősegítő készítmények. Kamagra Zselé fokozhatja ezek hatását, ami rosszulléthez vezethet. Ha nem egyértelmű, hogy az egyéb betegségekre szedett gyógyszer milyen hatóanyagot tartalmaz a kezelőorvosnál, illetve gyógyszerésznél kell tájékoztatót kérni.
 • súlyos májbetegség, vagy szívbetegség,
 • súlyos keringési betegségek,
 • ha korábban volt stroke,(agyi vérkeringési zavar) alacsony vérnyomás, vagy szívroham,
 • allergiás érzékenység,
 • örökletes szembetegségek, korábban előfordult látászavarok, látásvesztés esetén,
 • nem szedhető más merevedési zavarok kezelésére való gyógyszerekkel együtt,
 • nem adható 18 év alattiaknak,
 • nőknek sem javasolt.

A kezelő orvos javaslatával szedhető a Kamagra Zselé az alábbi esetekben:

 • súlyos vérszegénység, leukémia, péniszt érintő betegség,
 • vérszegénység, gyomorfekély,
 • szívvel kapcsolatos problémák, szív terhelhetősége,
 • máj és vesebetegségek esetén.

Az ilyen betegségek esetén a kezelő orvost tájékoztatni kell, és a kezelőorvosnak kell nagyon körültekintően meghatározni, hogy potencia zavarok megszüntetésére milyen terméket javasol, illetve javasolja e valamilyen szer bevételét.

Kamagra Zselé lehetséges mellékhatásai

Gyakrabban előforduló mellékhatás arc kipirulása, fejfájás. Ritkábban előfordulhat emésztési panasz, szédülés, heves szívdobogás, fényérzékenység, homályos látás. A mellékhatásokra jellemző, hogy rendszeres használat után meg is szűnhetnek. Ha bármelyik mellékhatás jelentkezik és az zavaró, akkor egy időre szüneteltetni kell a szedését. Prosztata problémákra, magas vérnyomás kezelésére alfa-blokkolót szedőknél előfordulhat erős szédülés, ájulásérzés, hirtelen vérnyomás ingadozás. Az ilyen tünetek kiküszöböléséhez az alfa-blokkolót napi rendszeres adagokban kell bevenni és csak ezután lehet elkezdeni  Kamagra Zselé szedését. Kamagra Zselét naponta többször alkalmazzák, izomfájdalmak léphetnek fel. Mivel a mellékhatásai között szédülés és látásromlás is szerepel, ezért a gépjármű vezetőknek a vezetés előtt meg kell tapasztalniuk, hogy milyen hatással van a szervezetükre. Kamagra Zselé használata előtt ajánlatos a betegtájékoztató alapos átolvasása. Ha bizonytalan valamilyen dologban, akkor keresse meg kezelőorvosát mielőtt a készítmény megrendeli. Megrendelés, szállítás, postázás a legnagyobb diszkrécióval történik. Kamagra Zselé megvásárlásával Önnek és párjának felejthetetlen élményben lesz része.  Magabiztos teljesítményt, elvárt merevedést, és eddig még soha nem tapasztalt élvezetet nyújt Önnek és párjának.