Kamagra ára

Hasznos tudni való, hogy sajnos még Magyarországon egyáltalán nem lehet kapni boltokban a Kamagra termékek egyik fajtáját sem, de szerencsére interneten könnyedén hozzá lehet jutni. Kamagra árak igen eltérőek az interneten, ugyanis már rengeteg oldalon árulják, de úgy körülbelül be lehet határolni, hogy mennyi a legalacsonyabb és legmagasabb ár, ami között ingadoznak a Kamagra termékeinek az árai. Kamagra árak sok helyen alacsonyak, de ugyanakkor nem biztos, hogy annyira megbízhatóak, míg a fejlettebb országokban sokkal drágábban, de annál jobb minőségben árulják ezeket, a potencianövelő gyógyszereket. Kamagra termékek külföldi cégek esetében sokkal jobb minőségűek, és sokkal megbízhatóbbak, diszkrétebbek a vásárlókkal szemben.

Kamagra árak külföldön a következők lehetnek például:

 • Kamagra Gold árak: 10. 000- 13. 000 Ft között mozog. Ez általában 4 darab Kamagra gyógyszert jelent.
 • Kamagra Max árak: 12. 000- 14. 000 Ft között mozoghat. Ez általában 4 db Kamagra  gyógyszert jelent.
 • Kamagra Rágótabletta árak: 11.000- 13 000 F t között mozog. Ez általában 4 darab Kamagra gyógyszert jelent.
 • Kamagra Zselé árak: 12.000-13.500 Ft között van. Ez általában 7 tasak Kamagra gyógyszert tartalmaz 1 doboz .
 • Kamagra Pezsgőtabletta árak: körülbelül 15. 000Ft. Ez általában 7 darab Kamagra pezsgőtablettára vonatkozik 1 dobozban.

Kamagra árak itthon tehát Magyarországon az online oldalakon elég változatosan jelennek meg

 • Itthon sajnos elég szélsőségesek a Kamagra árak. Például: kamagra Zseléből olykor egy tasak is kerülhet 3000Forintba, de máshol ugyanez a termék akár 900 forintért is megkapható. Vagy vegyük még a kamagra Gold típusú potencianövelő gyógyszert, ami egyik helyen akár 12.000forintba is kerülhet és mindössze 4 darab gyógyszert, tartalmaz, máshol pedig ugyan ennyi darab szám esetén csak 7000 forintba kerül. Tehát lényegesen nagyok a különbségek, és ez által elég veszélyesek is, mert nem mindegy milyen terméket vesznek, ugyanis az egészségére nagyban káros lehet bármelyik féle potencianövelő.
 • Mivel Magyarországon válság van, ezért nagyon sok csaló web áruház abból akar hasznot húzni, hogy majd az olcsóbb kamagra árak miatt tőle vásároljanak, de avval a csellel, hogy hamis potencianövelőt adnak el, és ez egyben súlyosan károsíthatja az egészséget. Tehát rendkívül veszélyes!
 • Ezért felhívjuk a kedves vásárlók figyelmét, hogy ne dőljenek be a túl alacsony kamagra áraknak, mivel gondoljanak bele 100 forintból, nem lehet előállítani egy eredeti terméket, úgy hogy ebből majd a későbbiekben a céget is fenn tudják tartani.
 • Csak olyan helyeken érdemes vásárolni ahol számlával tudják bizonyítani a potencianövelő gyógyszer eredetiségét.
 • Fontos avval tisztában lenni, hogy a Kamagra árak jelentős csökkenését és a sokkal olcsóbb hamis potencia növelők elterjedését, a gyógyszerek iránti kereslet és főkképpen a gazdasági válság idézte elő.
 • Attól függően, hogy milyen mennyiségű termékeket vesznek a cégek, mindig az eredeti Kamagra árakra általánosságban 10-15% árrést tesznek. Így akkor jársz a legjobban, ha minél többet vásárolsz, mivel akkor sokkal olcsóbb Kamagra árakon hozzá juthatsz a termékekhez.
 • Kamagra különböző fajtái: Kamagra árak eltérőek.
 • Több esetben az tapasztalható, ha az eredeti termékekről van szó, hogy olyan 1,5-2 évig alig vagy egyáltalán nem változnak a Kamagra árak.

Az egyik legismertebb, legbiztonságosabb és a legtöbbet látogatott online potencianövelő gyógyszereket áruló cég a következő kamagra árak szerint árulja termékeiket. Ez egy kanadai cég, és ennek a listának az alapján össze lehet hasonlítani az általunk találkozott Kamagra árakkal, és így könnyebben ki lehet szűrni melyik hamis potencianövelővel foglalkozó cég:

Kamagra Zselé, Kamagra árák:

Általában egy doboz 7 darab gyógyszert tartalmaz, és ez kerül 10. 490 forintba, míg 2 doboz esetén, ami 14 darabot jelent mindössze 18. 990 forintba kerül. Majd 3 doboz esetén 25. 990, 4doboz esetén 32. 490 forintba kerül.

Kamagra Pezsgőtabletta, kamgra árák:

Egy dobozban szintén 7 darab gyógyszer található, így 7 darab esetén ez 14. 990. forint, 14 darab esetén 27. 990 forint, 21 darab esetén, 38. 990 forint, 28 darab esetén 46. 990 forint.

Kamagra árák:

Általában 1 dobozban 4 darab található, így egy doboz kerülhet 7. 990 forintba, 2 doboz 14. 990 forintba, 3doboz 19. 990 forintba is kerülhet.

Kamagra Rágótabletta, kamagra árak: 4 darab gyógyszer található, így egy doboz kerül 9. 990 forintba, két doboz 17. 990 forintba, míg 3 doboz 23. 990 forintba is kerülhet.

Kamagra Gold, Kamagra árak: négy darab gyógyszer található, így egy doboz kerülhet 9. 990 forintba, két doboz kerülhet 17. 990 forintba, és három doboz esetében pedig 23. 990 forintba is kerülhet.

Kamagra Max, Kamagra árak: egy doboz esetén 4 db gyógyszert jelent, így egy doboz kerülhet 11. 990 forintba, két doboz esetében 21. 990 forintba, míg három doboz esetében ez 29. 990 forintot jelenthet.

Azt, fontost tudni, hogy általában egyik weboldalon sem számolják a posta költségeket a termékekhez, hanem azt külön kell kifizetni, ez általában függhet a rendelés nagyságától, illetve a helység távolságától, a csomag súlyától és értékétől. Kisebb értékű csomagok esetében kisebb postai költségekkel kell számolni, de viszont nehezebb csomagok esetén jelentősen drágább lesz a postai költség is. Ez meghaladhatja a 2000-2500 forintot is. Ezek az árak általában tartalmazzák a postai költségeken kívül még a csomagolási díjakat és az utánvételes költségeket is. Nagyon sok oldalon több akciókat is feltüntetnek és ezeknek a tartalmai állandóan váltakoznak. Több esetben, ha kételkedne a Kamagra termékek eredetiségéről lehetőség van ingyenes minták kérésére, így ki tudja próbálni melyik termék Önnek a legmegfelelőbb illetve kiszűrheti, melyik gyógyszer szedése okoz valamilyen erős mellékhatást. Így evvel a lehetőséggel az a célja az egyes cégeknek, hogy evvel is a bizalmukba fogadják az embereket és így meggyőződhetnek arról, hogy az Interneten is lehet kedvező Kamagra áron vásárolni jó minőségű termékeket. Általában ezeket az ingyenes próba termékeket csakis portai úton szállítják ki, így nincs lehetőség a személyes átvételre. Ez avval jár, hogy az összes postai-és járulékos költséget a termékeket igénylőt terheli. Ez összesen 2600 forintot jelent. Azt is fontos tudni, hogy aki már az egyes oldaláról egyszer már igénybe vette az ingyenes termékminta igénylést, az már többet nem veheti igénybe. Általában a termékek megrendelésüktől számított pár napon belül megérkeznek. Sok esetben postai elsőbbségi utánvétellel küldik a megrendelt csomagot, általában ajánlott levél formájában. Azért ez a legjobb megoldás mert gyors, egyszerű, kényelmes, és egyben nagyon diszkrét is. Lehetőség van az átvételre, úgyhogy akár postán maradó küldeményként is, ahol nem kerül kézbesítésre a csomag. Értesítést sem kell kérni, illetve nem is szoktak a cégek általában küldeni a teljes anonimitás miatt. Lehetőség van 30 napon belül történő pénzvisszafizetésre. Mielőtt Ön bármilyen Kamagra terméket vásárolna, keresse fel a kezelőorvosát és kérjen tőle tájékoztatást, illetve mielőtt megvenné, a terméket figyelje meg a Kamagra árakat és gondolja át, hogy lehetséges-e hogy ez egy eredeti termékeket tartalmaz vagy pedig csak egy hamis potencianövelő gyógyszer.

Legfontosabb teendő mielőtt bármilyen Kamagra terméket megrendelnék, hogy megnézzük a Kamagra árát, és ha azt túlságosan alacsonynak ítéljük, meg akkor semmiképpen ne rendeljük meg, a saját érdekünkben.