Dapoxetine használata

A korai magömlés ördögi körbe tartozó jelenség, és nem betegség. Egyes meghatározásokban a korai ejakulációt betegségnek nevezik, de ez inkább egy szexuális zavar. Amely sajnos megkeseríti a benne szenvedő alany életét. A legrosszabb esetekben elég pár másodperc, és ejakulál a férfi, jobb esetben ez megnő egy két percre. Az utóbbi időegység sem alkalmas egy nő kielégítéséhez. Így a férfi nem képes kielégíteni a nőt, aki feszült marad, a férfi pedig attól feszeng, hogy újra nem sikerült a szex. A kapcsolatban bolhából elefántot csinálnak, sűrűsödnek a viták, amelyek révén a férfi megint csak nem tud teljesíteni.

Létezik több különféle megoldás a korai magömlésre. Gyógyszeres kezelésként a szakorvosok a Dapoxetine használatát javasolják. Ez a potencianövelők közé sorolható szer. Dapoxetine kapható 30 és 60 mg-os kiszerelésben. Előbbi az enyhébb mértékű zavarra szedhető, utóbbi a súlyosabb esetekben alkalmazandó. Ha a Dapoxetine-t egyszerre használjuk más potencianövelő szerekkel, nem probléma. A kettő nem üti egymás hatását, végzi mindkét gyógyszer a feladatát.

Dapoxetine előtt próbálkoztak más gyógykészítménnyel e szexuális zavar kiküszöbölésére. Ez egy antidepresszáns tabletta volt, amely gátolja a szerotonin visszavételt. Másképpen SSRI gyógyszerről beszélünk, amellyel kapcsolatban az utóbbi években sok aggály keletkezett. A hosszú távú felhasználása komoly mellékhatásokat eredményezett, mint például allergiás reakciós, túlsúlyossá válás és különböző pszichiátriai gondok.

Dapoxetine használata nagyon egyszerű. Szeretkezés előtt minimum fél órával be kell venni sok folyadékkal, majd neki lehet látni a lepedő gyűrésének. Egyénenként változó, hogy mennyi hatóanyagra van szükség, ezt saját tapasztalat útján kell kitalálni. Az ejakuláció elhúzódhat akár 30-60 perccel is. Ez a változás biztosan garantálja, hogy kielégíthessük az ellenkező nemet. A gyógyszer segítségével kikerülhetünk az ördögi körből, és lelki-pszichikai állapotunk is pozitív irányba fog változni. Magabiztosságunk is növekvő tendenciát fog mutatni. Ez a változás észrevehető lesz a család, kollégák körében, amely még több önbizalmat sző. Ezt elérni egyszerű módon lehet a Dapoxetine használatával. Egy kis trükk, amelyet állandó használók ajánlanak: extrém helyzet érdekében vegyünk be egy pirula potencianövelő tabletta és egy Dapoxetine-t. A hatás garantált lesz, és létrejöhet a hosszan tartó boldogság az ágyban! Dapoxetine rendelés, Dapoxetine