Dapoxetine P-Force előnyei

Hat éve kifejlesztett gyógyszerről beszélünk, amely a korai magömlés problémát kezeli sikeres eredményekkel. Magyarországon még nem hozták kereskedelmi forgalomba, de beszerezhető. A kisebb kiszerelés 30 mg-os, a nagyobb 60 mg-os. Ár tekintetében első látásra kissé ijesztő lehet, mert 2 szem 9000 Ft körül kapható. Előfordul, hogy aki ezzel a gonddal küzd, nyugtatószereket szed, hiszen az antidepresszánsoknak magömlést késleltető hatásuk van. Aki ezt teszi, gyorsan hagyja abba. A megoldás a problémára a Dapoxetine.

Hatóanyag tekintetében a szildenafil nevét említhetjük, amely a Viagra hatóanyaga is. Legfőbb előnyei közé tartozik, hogy a Dapoxetine-t lehet más potencianövelővel együtt bevenni. Egy tabletta a Dapoxetine-ből egy másik például a Kamagra Gold-ból. A kettő együttes hatása fenomenális érzéshez juttatja a használóját. Akinek nincs korai ejakulációval gondja, de kipróbálja a pirulát, tapasztalhatja, hogy minimum 3x több aktusra képes. Elegendő egy órával aktus előtt bevenni a gyógyszerből egy szemet.

Nincsen szükség hosszabb és hosszabb terápiákra, mert hatását már az első használatkor érezni lehet. Az eddigi hangulatjavító SSRI gyógyszerekkel ellentétben a Dapoxetine teljesen új mechanizmusra épül. Így a mellékhatások elhanyagolhatók és teljesen megbízható a szer.

Nincs értelme más gyógymódot keresni a korai ejakulációra. A természetes alapanyagú szerek biztosan nem érnek el olyan hatást, mint ez a gyógyszer. A korai magömlés a legnehezebben gyógyítható férfi nemi betegség. Pszichikai és fizikai okok bújhatnak meg a probléma mögött. Ha nem orvosoljuk a problémát időben, tovább is romolhat a helyzet. Ne essünk bele ebbe a hibába! Dapoxetine, Dapoxetine rendelés