Női potencianövelők

Azt tudni kell, hogy a potencianövelés az egy nagyon összetett dolog, főleg a nők esetében. Nemcsak gyógyszerekkel lehet kezelni, hanem tornákkal, illetve különböző afrodiziákumokkal is lehet ez mondjuk inkább a nőknél jellemző. A libidó hiányban szenvedő nőknek nagy segítséget nyújtanak a potencianövelő gyógyszerek, persze természetesen a nőknek készült változatát kell használni, fontos azt is nagyon helyesen. Ezek a női potencianövelők a következők lehetnek: Lovegra, Femalegra nevű női potencianövelők. Mivel Magyarországon a nőknek szánt potencianövelők nem túl gazdagok, ezért itt nem is kaphatók, csak neten keresztül, de ebben nagyban hasonlít is a férfiak számára kialakított potencianövelők során. A női potencianövelőknél még az a legnagyobb probléma, hogy nem elég hatékonyak. Általánosságban azt lehet mondani rá, hogy inkább profitot, termelnek, mint valódi hatásuk lenne. Mivel általánosságban a nőknek kialakított potencianövelők csak gyógyfüvekből származnak ezért nagyon csekélyek a hatásai, és most próbálnak valamiféle sokkal több hatóanyagot és valamivel erősebb hatással rendelkező potencianövelőt kialakítani.

  • Vannak a természetes potencianövelők nőknek: A hatásuk erősen megkérdőjelezett. Felmérésekből kiderül, hogy egyáltalán nem érnek semmit.Még azt is tudni kell hogy a női potencianövelők tabletták erős mellékhatásokkal járnak együtt, pedig hatásuk szinte nincs is. Illetve azoknál a nőknél, akik nagy mennyiségben és helytelenül használják ezeket a szereket, akkor nagyon ártalmasak lehetnek a női egészségre.
  • Vannak a potencianövelő gyógyszerek nőknek: Felmérések azt bizonyítják, hogy minden második nőnél erős vágyfokozó és szexuális vágykeltő hatást fejt ki, de a hatóanyaga nem a legjobb. A nőknek kifejtett potencianövelő gyógyszerek szintén 100mg-os kiszerelésben árulják, és általában ennyi adag szükséges a kívánt hatás elérésére, de ez még olykor sem fejti ki a hatását. Általánosságban azt el lehet mondani, hogy a női potencianövelők olyan 50-60%-osan fejtik ki a hatásukat, és erre azt lehet mondani, hogy nem túl jó arány.

A hölgyeknek kifejlesztett potencianövelő gyógyszer, a Lovegra, és a  Famalegra gyógyszerek amiket a következőképp kell használni:

  • A szex előtt 3dl folyadékkal javasolt a bevétele.
  • Csak 18 éven felüliek használhatják.

Női potencianövelő