Női viagra: a férfi csodaszer

A férfi csodaszer után, hogy a nők se legyenek elnyomásban, megjelent az úgynevezett rózsaszín gyémánt. Lovegra nevet viseli a női potencianövelő szer. Az amerikai Ajanta Pharma cég jóvoltából juthatunk hozzá már hazánkban is a Lovegra-hoz.  Leginkább az idősödő vagy már hosszú házaséletet élt nők veszik igénybe. A nőknél sajnos minden esetben fellép az idősödő kor, vagyis klimax, amelyet követnek bizonyos tényezők. Ez például a hüvelyszárazság, a nemi élet nem kívánása és a libidó csökkenése vagy teljes elvesztése. Ez biológia, tehát nem tehetnek ez ellen. Egy kiskapu nyitható számukra, amely neve Lovegra. Ha nem ért azzal egyet, hogy idősebb lett és akkor már szexuális életet sem kell folytatni, akkor ez a megfelelő szer, amelyet alkalmazhat.

Lényegében, mint a férfiaknak kifejlesztett potencianövelők, úgy a Lovegra is a vérbőség fokozódásával éri el a kívánt hatást. Fokozza a hüvely és a klitorisz (csikló) vérellátását, így a normálisnál sokkal érzékenyebb lesz. Mivel a hüvely sem lesz száraz, ezért a behatolás is egyszerűen fog menni, nem lesz fájdalmas. A legcsodálatosabb a Lovegra-ban, hogy intenzív orgazmushoz vezet, sőt akár sorozatos elélvezésekhez is. Eltérő lehet a hatása, mint ahogy minden más gyógyszernek. Különböző egyének vagyunk, sajátos szervezettel. Így van, aki átél soha nem tapasztalt orgazmust, van aki pedig nem.

Maga a tabletta 100 mg hatóanyagot tartalmaz, amely szildenafil-citrát. Első használatkor érdemes fél vagy negyed pirulát bevenni, mert elég erős a gyógyszer. Ha nem érzünk esetleg semmi különlegeset, akkor lehet próbálkozni nagyobb adaggal. A maximum egy szem minden esetben hatásosnak kell, hogy legyen. Egynél több gyógyszert ne vegyünk be 24 óra leforgása alatt. Ez a női vágyfokozó képes 4-6 órán keresztül hatását kifejteni. Nyilván követni kell a betegtájékoztatóban leírt információkat, hogy ne találkozzunk bizonyos mellékhatásokkal. Lovegra